Werkwijze

Kennismaking

Waarneer u zich bij Mediation voor Jou meldt, voeren wij eerst een kennismakingsgesprek. Soms is het nodig om met partijen afzonderlijk een kennismakingsgesprek te voeren, vaak vormt het eerste half uur van het gezamenlijke gesprek het kennismakingsgesprek. In dit halve uur leggen we uit wat Mediation inhoudt, kunt u vragen stellen over mediation en onze werkwijze en inventariseren we het probleem. Als u na dit halve uur besluit met Mediation voor Jou verder te willen, dan brengen we vanaf dat moment kosten in rekening. Besluit u niet verder te gaan of wilt u er nog even over nadenken? Dat kan ook. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kost u niets.

Neem direct contact met ons op of bel naar 0252 – 729787.

Traject

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst vormt de start van het mediationtraject. De gesprekken kunnen plaatsvinden in ons kantoor in Sassenheim, bij u thuis of op een locatie die u samen met de mediator uitkiest. In de meeste gevallen komen we bij elkaar voor een persoonlijk gesprek, maar ook e-mail, telefoon en Skype kunnen worden ingezet.

Duur

Iedere mediation is anders en kan afhankelijk van de aard van het conflict en het verloop meer of minder tijd in beslag nemen. Een gemiddeld mediationtraject neemt 3 tot 7 bijeenkomsten in beslag. De gesprekken duren maximaal 2 uur.

Co-mediation

Mediation voor Jou voert veel co-mediations uit waarbij u met twee mediators aan tafel zit. Dit doen wij omdat het de balans in het gesprek ten goede komt. Het tarief blijft in alle gevallen gelijk. Heeft u bezwaar tegen een gesprek met twee mediators, dan kunt u dat natuurlijk aangeven. We houden rekening met uw wensen. Mediation voor Jou is actief in de regio’s Duin– en Bollenstreek, Haarlemmermeer en Kennemerland.

Op de diensten van Mediaton voor Jou zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Neem hier contact op met Mediation voor jou.

Direct contact opnemen

Wilt u direct een kennismakingsgesprek inplannen met een van onze mediators? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier of bel direct naar 0252 729787.

Schuiven naar boven