Uw scheidingsmediator in de Bollenstreek

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Lisette van der Lans

Als MfN- Registermediator en Familiemediator leg ik mij met name toe op familiemediations, waaronder (echt)scheidingen, omgangsregelingen en ouderschapsplannen. In de afgelopen 7 jaar heb ik vele stellen mogen begeleiden bij het uit elkaar gaan en het maken van werkbare, constructieve afspraken. Dat is altijd weer spannend. Een scheiding is vaak een emotioneel proces. Soms zijn er jaren aan de uiteindelijke beslissing vooraf gegaan en is er sprake van verdriet, boosheid en frustratie. En dan vraag ik ook nog van u dat u samen met mij om de tafel gaat zitten. En uw emoties, financiële situatie en wensen met mij deelt. Daar is vertrouwen voor nodig. En ik ben er iedere keer weer heel dankbaar voor dat ik dat van mijn cliënten mag krijgen.

Voor en tijdens een scheiding zie ik vaak dat ouders, en soms ook hun kinderen, de situatie als onoverzichtelijk en chaotisch ervaren. Soms zien zij door alle bomen het bos niet meer. Dat is heel begrijpelijk. U heeft nu eenmaal niet dagelijks te maken met de vraagstukken die zich tijdens een scheiding aandienen. Onzekerheid over uw nieuwe toekomst speelt hierin ook een rol. Ik probeer er in mijn gesprekken met u voor te zorgen dat u met elkaar blijft communiceren. Dat u naar elkaar luistert en durft uit te spreken hoe u de toekomst het liefst voor u ziet.  Uiteindelijk moeten uw ex-partner en u samen de oplossingen vinden waarbij u zich allebei prettig voelt. En waarbij goed voor de kinderen wordt gezorgd.

‘Trouwen doe je samen, maar scheiden ook’ is mijn motto. Ik zet mij graag in om u daarbij te helpen, door samen met u te zoeken naar haalbare oplossingen. In harmonie uit elkaar gaan lukt alleen als er duurzame afspraken gemaakt worden, die voor alle betrokkenen werken. In mediation is het mijn taak om de balans te bewaken en tussen u en uw ex-partner te bemiddelen zodat het u lukt om op een nette en bevredigende manier uw huwelijk af te afronden. Zo kunt u uiteindelijk met een gerust hart uw nieuwe toekomst tegemoet gaan.

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek aanvragen? Maak gebruik van het formulier rechts of bel Lisette van der Lans op 06-48569460.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Kennismakingsgesprek aanvraag
[/vc_column_text][contact-form-7 id=”2557″][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven