Scheidingsmediator in Groningen

Gaat u scheiden en zoekt u daarbij hulp? Mediation voor Jou biedt u een deskundige scheidingsmediator Groningen. Onze ervaren MfN- registermediators begeleiden uw scheiding vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook worden de financiën behandeld en alimentatieberekeningen gemaakt. Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z. Scheiden via mediation is voordeliger en minder tijdrovend dan via de advocatuur. Als u een laag of geen inkomen heeft kunt u aanspraak maken op subsidie (toevoeging). Uw mediator zal u hierbij volledig begeleiden.

Wat kan onze scheidingsmediator in Groningen voor u betekenen?

 • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
 • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
 • Aandacht voor de wensen en behoeften van de kinderen
 • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
 • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken

Wilt u direct een vrijblijvende afspraak in laten plannen voor een mediator voor uw echtscheiding in Groningen? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. Ook als u nog vragen heeft over de mediation en de mogelijkheden bij de echtscheiding. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Groningen graag tijd voor vrij.

Scheiden in stappen onder begeleiding van een scheidingsmediator

Onder begeleiding van een mediator bij scheiding doorloopt u de volgende stappen:

 • Opstellen van ouderschapsplan en omgangsregeling;
 • Verdeling van vermogen en schulden, inboedel en andere bezittingen;
 • Partner- & Kinderalimentatie;
 • Verdeling van opgebouwde pensioenen
 • Opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Afwikkeling en indiening verzoek tot echtscheiding via de advocaat

Bent u in staat om samen te communiceren en naar elkaars belangen en wensen te luisteren, of zijn er kinderen bij betrokken? Dan is een scheidingsmediator in Groningen aan te raden. Uw mediator begeleidt u bij het maken van duurzame afspraken die door alle partijen gedragen worden. Met mediation bij uw echtscheiding kunt u vervelende misverstanden en grote problemen in de toekomst voorkomen. En dat is prettig voor uzelf, voor uw kinderen en voor uw omgeving.

Meer informatie over onze mediator bij echtscheiding in Groningen?

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan de scheidingsmediator in Groningen en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en deskundig advies over mediaton bij echtscheiding in Groningen.

Bel of mail voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787 of mail via onze contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven