Scheidingsmediator in Drachten

Scheidingsmediator Drachten nodig? Gaat u scheiden en zoekt u daarbij hulp? Mediation voor Jou biedt u een deskundige scheidingsmediator in regio Drachten. Onze ervaren MfN-registermediators begeleiden uw scheiding vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van het scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook de kinderen krijgen een stem in het geheel. Wat zijn hun wensen en behoeften? Uw mediator behandelt tenslotte ook de financiën en maakt de alimentatieberekeningen. Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z.

Wat kan onze scheidingsmediator in Drachten voor u betekenen?

 • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
 • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
 • Aandacht voor de wensen en behoeften van de kinderen
 • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
 • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken

Wilt u direct een afspraak maken voor een gesprek met een van onze scheidingsmediators in Drachten? Neem dan contact met ons op en bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. Ook als u vragen heeft over mediation en de mogelijkheden bij echtscheiding kunt u ons altijd bellen. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Drachten graag tijd voor vrij.

Scheidingsmediator in Drachten

Goede afspraken, die door beide partijen worden gedragen, zijn van groot belang bij een scheiding. Met mediation kunt tijdens uw echtscheiding grote problemen in de toekomst voorkomen. U maakt, begeleidt door uw mediator, samen de afspraken waar het hele gezin op verder kan bouwen. Een win-winsituatie voor uzelf, uw kinderen en uw naaste omgeving. Uw mediator bij scheiding ziet er op toe dat alle belangrijke onderwerpen aan de orde komen en u het overzicht behoudt. Zo kunt u zich concentreren op de zaken die voor u in deze moeilijke periode van belang zijn. Bij mediation bij scheiding kunt u denken aan:

 • Opstellen van ouderschapsplan en omgangsregeling;
 • Verdeling van vermogen en schulden, inboedel en andere bezittingen;
 • Partner- & Kinderalimentatie;
 • Verdeling van opgebouwde pensioenen
 • Opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Afwikkeling en indiening verzoek tot echtscheiding via de advocaat

Onze mediator bij echtscheiding in Drachten heeft al vele mensen begeleid

There are many essay editing services, both paid and free that you can choose from. It write for me is important to be certain the essay you write is a great one. You will need to seek out, if you wish to be effective with your essay writing and editing process.

tijdens de emotioneel zware periode van hun scheiding. Scheiden is een pijnlijk en soms moeizaam proces. Uw scheidingsmediator Drachten begeleidt u en maakt samen met u afspraken waar u mee verder kunt.

Meer informatie van onze mediator bij echtscheiding in Drachten?

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan de scheidingsmediator in Drachten en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en degelijk advies over mediator echtscheiding in Drachten. Bel of mail via onze contactpagina voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787  v

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven