(Echt)scheiding

echtscheiding_1_facetEen emotioneel en pijnlijk proces

Ruzie met uw ex-partner over de omgang met de kinderen? Gaat u uit elkaar en wilt u een ouderschapsplan laten opstellen waarbij alle betrokkenen zich prettig voelen? Strijd over de partner- of kinderalimentatie? In conflict over de boedelverdeling?

De scheidingmediators van Mediation voor Jou helpen partners die uit elkaar willen om dit op een zo goed mogelijke manier te doen. Een scheiding is in veel gevallen een emotioneel en pijnlijk proces. En in deze vaak moeilijke periode moeten er ook nog verschillende zaken afgehandeld worden. De verdeling van de inboedel, afspraken over de echtelijke woning en, als er kinderen zijn, een omgangsregeling. Voor een juiste afwikkeling van zaken als pensioenverevening en alimentatie is bovendien de nodige kennis vereist. Mediation voor Jou is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en regelgeving en zorgt ervoor dat het hele proces snel en eerlijk verloopt. Ons streven is altijd dat u uiteindelijk met een omgangsregeling en / of echtscheidingsconvenant de deur uitgaat waar u nog jaren met een gerust hart op kunt bouwen.

Als mediator zijn we neutraal en onpartijdig en wensen we beide partijen het beste toe. We leggen geen oplossingen voor; de betrokken partijen lossen zelf het geschil op. U werkt actief mee aan het vinden van een haalbare en acceptabele oplossing. Wilt u weten of mediation ook voor u geschikt is? Neem dan een kijkje bij de Veelgestelde vragen, bel naar 0252 729797 of stuur ons een bericht.

Schuiven naar boven