Mediation in Almere

Bent u op zoek naar een mediator in de regio Amstelveen voor uw echtscheiding? Er komt veel kijken bij het scheiden van twee partners. Er moet veel beslist worden in een korte periode en er vinden grote veranderingen plaats die invloed hebben op het vervolg van uw leven. Beslissingen over de woning, financiën, de verdeling van de inboedel en als u kinderen heeft, dan moet u ook hier goede afspraken over maken. Het is daarom belangrijk en prettig als u hierbij de juiste hulp krijgt van een scheidingsexpert. Mediation Voor Jou biedt u graag begeleiding van A tot Z. Samen kijken we hoe een mediator u het beste in dit proces kan bijstaan door uw mogelijkheden door te nemen en uw wensen daarnaast te leggen. Zo zorgen we er met beide partijen voor dat er duidelijke afspraken gemaakt worden, waar iedereen goed mee verder kan.

Mediation voor Jou biedt u graag de ideale mediator voor ondersteuning bij uw echtscheiding in de regio Amstelveen.

Uw scheidingsmediator in Amstelveen

Cathelijne Nijenhuis staat u graag bij als uw scheidingsmediator in de regio Amstelveen. Zij begeleidt uw scheiding vanaf het eerste gesprek tot aan een goede afronding waar alle partijen achter staan. Als scheidingsexpert beschikt ze over de communicatieve vaardigheden om uw echtscheiding op de juiste manier te laten verlopen. Het is belangrijk dat uw mediator niet alleen verstand heeft van zaken en afspraken die bij scheiden komen kijken, maar ook weet hoe zij onpartijdig moet communiceren voor een goede afloop tussen alle betrokken partijen. Cathelijne beschikt zeker over deze eigenschap.

Voor Cathelijne is het niet alleen belangrijk dat de volwassen partijen op een vredige manier uit elkaar gaan, zij houdt zich ook vooral bezig met de betrokken kinderen in de echtscheiding. Kinderen zijn vaak het meest kwetsbaar in zulke situaties en verdienen om die reden extra aandacht. De diensten waarbij Cathelijne Nijenhuis u kan helpen zijn:

    • Een nauwkeurige begeleiding van uw scheiding, met de mogelijkheid om te kiezen voor het totale traject of voor bepaalde onderdelen;
    • Het oplossen van conflicten die zijn ontstaan tijdens of na het scheidingsproces op een onafhankelijke en empathische wijze;
    • Het berekenen van uw alimentatie;
    • Het aanpassen van eerder gemaakte afspraken omtrent uw scheiding.
''Cathelijne heeft een bijzonder vermogen tussen de, soms ver van elkaar gelegen standpunten, een brug te slaan. Waar communicatie tussen ons onmogelijk leek, bleef er een mogelijkheid om te blijven praten. Ik geef haar een 10.''
Mn van 52
Met 2 kinderen, Amstelveen

Wat voor kosten komen hierbij kijken?

Het inschakelen van een mediator is goedkoper en vooral ook sneller dan de hulp oproepen van een advocaat. De kosten van mediation zijn echter afhankelijk van uw inkomen. Als uw salaris niet boven de inkomensgrens ligt, dan betaalt u voor onze diensten een totaalbedrag dat varieert van €54,- tot €107,- voor het totale mediationtraject. U kunt tegen deze kosten kiezen voor Cathelijne Nijenhuis als uw scheidingsmediator in de regio Amstelveen.

Indien u wél boven de inkomensgrens verdient, betaalt u een bedrag van €165,- per uur excl. btw. Hoewel het geheel afhankelijk is van uw eigen situatie komt het doorgaans veel voor dat er zo’n 3 tot 6 mediationgesprekken plaatsvinden van gemiddeld 1,5 uur om de scheiding in goed overleg af te ronden.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen met onze mediator Cathelijne Nijenhuis uit de omgeving Amstelveen. In dit gesprek zal zij al uw vragen beantwoorden en onzekerheden omtrent de regeling van uw echtscheiding wegnemen. U kunt haar bellen op 06 – 16612253, waarop zij ook in de avonden en in het weekend bereikbaar is of u kunt mailen naar cathelijne@mediationvoorjou.nl. U kunt vervolgens een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen.

Cathelijne Nijenhuis is mediator sinds 2008 en beschikt over de kwaliteitskenmerken MfN, NMv, RVR en VMNH

Telefoon

06 16612253

Ervaringen

Schuiven naar boven