Scheiden, Lisette van der Lans

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

SCHEIDINGSMEDIATOR

Gaat u scheiden? En wilt u dit betaalbaar en goed uitgevoerd hebben? Kunt u door de bomen het bos niet meer zien? Lisette van der Lans is MfN- Registermediator en Familiemediator en legt zich met name toe op de familiemediations, waaronder (echt)scheidingen, omgangsregelingen en ouderschapsplannen. Lisette’s belangrijkste drijfveer is orde te scheppen in de chaos waarin ouders en kinderen zich in een verdrietige situatie als een scheiding vaak bevinden. Zodat het gezin in zijn nieuwe vorm een mooie toekomst tegemoet kan zien.

Uw scheidingsmediator Lisette van der Lans  is op de hoogte van alle aspecten rondom scheiden en uit elkaar gaan en houdt de communicatie tussen u en uw ex- partner op gang. Hiermee kunt u uzelf veel tijd, geld en frustratie besparen. Uw scheidingsmediator helpt u bij het maken van heldere en haalbare afspraken over kinderen, financiën en toekomst.

SUBSIDIE MOGELIJKHEID EN KOSTEN

Scheiden via onze scheidingsmediator kan snel en voordelig. Blijft u onder de door de Raad voor Rechtsbijstand bepaalde inkomensgrens, dan   worden de kosten van mediation door de RvR vergoed. In dat geval betaalt u een eenmalige eigen bijdrage van € 53,- of € 105,- voor het hele mediationtraject.

Na het invullen en opsturen van de vragenlijsten stelt Lisette van der lans de concepten op voor het ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Daarna wordt u op gesprek uitgenodigd. Eventueel volgt een 2e of 3e gesprek. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Indien u geen toevoeging ontvangt bedraagt het uurtarief € 160,- excl. btw. Voor informatie over de inkomensgrens kijkt u op de website van Raad voor Rechtsbijstand: Rechtsbijstand.nl. Meer informatie over mediation bij scheiding vindt u op onze website.

 

MEDIATION DIENSTEN

Onze scheidingsmediator begeleidt uw scheiding vanaf het eerste gesprek  waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van een omgangsregeling, ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant, die bij de rechtbank worden ingediend.

Afhankelijk van uw wensen bieden wij u de volgende diensten:

  • Begeleiden van uw scheiding, van begin tot eind of van specifieke onderdelen;
  • Oplossen van een conflict dat tijdens of na uw scheiding is ontstaan;
  • Aanpassen van eerder gemaakte afspraken;
  • Alimentatie (her)berekenen;
  • Opstellen van uw echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan;
  • Afspraken afstemmen over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling;
  • Wij werken met een kinderpsychologe die, als u wenst, d.m.v. een kindgesprek de gedachten en wensen van uw kind helder krijgt en deze vervolgens met bijpassende handvatten met de ouders bespreekt.

.

ECHTSCHEIDINGSCONVENANT, OUDERSCHAPSPLAN, CO-OUDERSCHAP, OMGANGSREGELING EN OUDERLIJK GEZAG

U bent verplicht een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan bij de rechtbank in te dienen als u getrouwd of geregistreerd partner bent en minderjarige kinderen heeft. Uw mediator helpt u deze documenten op te stellen.

In een echtscheidingsconvenant legt u met uw partner afspraken vast over onderwerpen zoals het huis, de hypotheek, alimentatie, eventuele partneralimentatie, bezittingen, schulden, pensioenen en alles wat u verder wilt vastleggen.

In een ouderschapsplan maakt u afspraken over de verzorging en opvoeding van de kinderen. Hierbij komen onderwerpen zoals ouderlijk gezag, co-ouderschap, omgangsregeling en kinderalimentatie aan bod.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK MET UW SCHEIDINGSMEDIATOR

Als u voor uw scheiding een scheidingsmediator zoekt, vraag dan gratis en vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek aan met Lisette van der Lans. U kunt onze scheidingsmediator ook discreet een vraag stellen; u krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Of bel even voor meer informatie.

Lisette van der Lans is als Mediation voor jou mediator werkzaam. Mail haar gerust voor meer informatie: Lisette@mediationvoorjou.nl – of bel 06 48569460 voor een vrijblijvend gesprek.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_text][/vc_wp_text][vc_single_image image=”92″][vc_custom_heading text=”Lisette van der Lans”][vc_wp_text][contact-form-7 id=”1976″ title=”Contactformulier 1″][/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven