Mediation voor jou

Reviews

Naam
Email
Titel
Beoordeling
De review

Lees alle reviews

Rust, duidelijkheid en ruimte om alles te kunnen delen

★★★★★
Ik heb de diensten van Lisette van der Lans als erg prettig ervaren. Zij bracht rust, duidelijkheid en ruimte om alles te kunnen delen en bespreken. Ze gaf ons beide goede adviezen en zo zijn wij uiteindelijk tot goeie oplossingen gekomen. Zij dacht goed met ons mee en kon onze emoties goed invoelen toen het even heftig werd, met name tijdens de financiële afwikkeling. Bij Lisette van der Lans staat het welzijn van de kinderen voorop en dat sprak ons ook aan. De prijs/kwaliteitverhouding was goed. Ook hierin werd er met ons meegedacht, wat tot een mooi compromis leidde. Zij scoort een dikke 9.
Echtpaar van 41 en 43 jaar, 2 kinderen van 8 en 6 jaar, Leiderdorp

Lisette maakt echt tijd voor je

★★★★★
Lisette van der Lans maakt echt tijd voor je. Alles wordt goed uitgelegd. Een vriendin had goede ervaringen met Lisette van der Lans opgedaan en haar aanbevolen. We hebben daar absoluut geen spijt van gehad. We voelden ons allebei heel erg gehoord en hebben onze scheiding netjes kunnen afronden. Kortom een hele goede mediator!
Echtpaar van 55 en 45 jaar met 1 kind van 12 jaar

Zeer professioneel

★★★★☆
Lisette van der Lans is zeer professioneel. Het contact voor, tijdens en na de mediation gesprekken verliep heel soepel. We kregen snel en duidelijk antwoord op al onze vragen. Wij voelden ons absoluut gehoord en hebben geen verbeterpunten. Deze mediator is ons goed bevallen.
Echtpaar van 46 en 47 jaar, geen kinderen, Zaandam

Schuiven naar boven