Mediators

Anneke van Teijlingen | MfN- registermediator | Scheidingsmediator | Crossbordermediator | Familiemediator

Anneke van Teijlingen

Anneke van Teijlingen is MfN- Registermediator, Familiemediator en Crossbordermediator. Zij is sinds 2004 werkzaam als mediator en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het Haags Kinder Ontvoeringsverdag. Daarnaast vertegenwoordigt Anneke als Bijzondere Curator de stem van het kind in de rechtbank. Hoewel Anneke bemiddelt bij uiteenlopende conflicten, ligt haar focus bij de kinderen. Via de grote mensen probeert zij de kinderen te helpen.

Anneke heeft een achtergrond in de zorg en vindt het een uitdaging om mensen te begeleiden in het vinden van de oplossing die het beste bij die mensen en die situatie past. Anneke is tevens actief als peer reviewer bij de Mediators Federatie Nederland en als supervisor in de traineeships. Samen met Lisette vormt zij de maatschap Mediation voor Jou.

Email

anneke@mediationvoorjou.nl

Telefoon
06 2061 0349
Locaties

Friesland en Groningen

Lisette van der Lans | MfN- registermediator | Familiemediator | Arbeidsmediator

Lisette van der Lans is MfN- registermediator, Familiemediator en Arbeidsmediator. Als Familiemediator legt zij zich met name toe op de (echt) scheidingen, omgangsregelingen, ouderschapsplannen en alimentatieberekeningen. Lisette’s belangrijkste drijfveer is orde te scheppen in de chaos waarin ouders en kinderen zich in een verdrietige situatie als een scheiding vaak bevinden. Zij heeft daarbij niet alleen aandacht voor de zakelijke afwikkeling, maar ook voor de emotionele kant van het uit elkaar gaan. En daar horen de kinderen natuurlijk bij. Lisette is een goed luisteraar en heeft een groot empathisch vermogen. Als geen ander begrijpt zij, wat er ook uitgewerkt of uitgevochten moet worden, dat u allebei uiteindelijk maar één ding wil: een goede oplossing vinden. Op naar een nieuwe toekomst.

Als Arbeidsmediator is Lisette inzetbaar bij zakelijke en arbeidsgeschillen. Een verstoorde arbeidsrelatie kan diep ingrijpen, zowel bij werknemer als werkgever. Samen naar een oplossing zoeken is niet altijd het eerste waar men dan aan denkt. En toch schuilt in iedereen het verlangen het in alle redelijkheid eens te worden met elkaar. Lisette zet zich de volle 100 % in om de vastgelopen communicatie tussen de partijen om te zetten in vruchtbaar overleg. Zo komt u samen, vrijwillig en op eigen kracht, met de nodige ondersteuning tot een eindresultaat dat past binnen wettelijke kaders.

Lisette heeft een achtergrond als communicatiespecialist en is tevens actief als trainingsacteur en supervisor binnen de traineeships. Samen met Anneke vormt zij de maatschap Mediation voor Jou.

Email

lisette@mediationvoorjou.nl

Telefoon
06 4856 9460
Locaties

Duin- en Bollenstreek, gemeente Teylingen, Amsterdam en regio Leiden/Den Haag

Schuiven naar boven