Mediation voor jou

Onze beoordelingen

Zeer positief

★★★★★
Ik heb de diensten van Lisette van der Lans als zeer positief ervaren, de dienst heeft er toe geleid dat er een goede overeenkomst tot stand is gekomen. De gevoeligheid voor de ambiance in de gesprekken waren een toevoeging en hebben er toe geleid dat er ook geen hevige emotionele uitingen waren.
- Anoniem

Rust, duidelijkheid en ruimte om alles te kunnen delen

★★★★★
Ik heb de diensten van Lisette van der Lans als erg prettig ervaren. Zij bracht rust, duidelijkheid en ruimte om alles te kunnen delen en bespreken. Ze gaf ons beide goede adviezen en zo zijn wij uiteindelijk tot goeie oplossingen gekomen. Zij dacht goed met ons mee en kon onze emoties goed invoelen toen het even heftig werd, met name tijdens de financiële afwikkeling. Bij Lisette van der Lans staat het welzijn van de kinderen voorop en dat sprak ons ook aan. De prijs/kwaliteitverhouding was goed. Ook hierin werd er met ons meegedacht, wat tot een mooi compromis leidde. Zij scoort een dikke 9.
- Echtpaar van 41 en 43 jaar, 2 kinderen van 8 en 6 jaar, Leiderdorp

Zeer professioneel

★★★★☆
Lisette van der Lans is zeer professioneel. Het contact voor, tijdens en na de mediation gesprekken verliep heel soepel. We kregen snel en duidelijk antwoord op al onze vragen. Wij voelden ons absoluut gehoord en hebben geen verbeterpunten. Deze mediator is ons goed bevallen.
- Echtpaar van 46 en 47 jaar, geen kinderen, Zaandam

Zakelijk, maar met genoeg gevoel

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over onze mediator Lisette van der Lans. Ik heb de afspraken en het overig contact als zakelijk maar met genoeg gevoel ervaren. De prijs/kwaliteitverhouding was prima. Het bleek dat we in aanmerking kwamen voor vermindering in kosten (alleen een eenmalige bijdrage van 53 euro). De prijs heeft eigenlijk geen rol gespeeld, voor mij was het heel belangrijk dat iemand me hielp in dit moeilijke proces zonder al te veel drama. Dat is heel goed gelukt.Ik ben zeer tevreden over onze mediator Lisette van der Lans. Ik heb de afspraken en het overig contact als zakelijk maar met genoeg gevoel ervaren. De prijs/kwaliteitverhouding was prima. Het bleek dat we in aanmerking kwamen voor vermindering in kosten (alleen een eenmalige bijdrage van 53 euro). De prijs heeft eigenlijk geen rol gespeeld, voor mij was het heel belangrijk dat iemand me hielp in dit moeilijke proces zonder al te veel drama. Dat is heel goed gelukt.
- Echtpaar van 34 en 36 jaar, geen kindedren, Den Haag

Goede inhoudelijke kennis

★★★★★
Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als goed, met een 8. Fijne medewerkers, goede inhoudelijke kennis, goed bereikbaar. We voelden ons allebei goed gehoord.
- E.J. Wever, Heerhugowaard

Deskundig en voortvarendheid

★★★★★
Ik heb de diensten van Mediation voor Jou als zeer positief ervaren. Ik beoordeel Mediation voor Jou met een 9,5. De mediators kunnen goed luisteren naar beide kanten. Ze geven duidelijke feeback en uitleg. Ik heb voor Mediation voor Jou gekozen vanwege de prettige kennismaking aan de telefoon. De mediators scoren goed op deskundigheid en voortvarendheid en zeer goed op neutraliteit en klantvriendelijkheid.
- Anoniem, Beverwijk

Wordt naar beide partijen geluisterd

★★★★☆
Wij beoordelen de diensten van Mediation voor Jou als zeer prettig, met een 7,9. Beide partijen staan voorop, er word naar allebei even veel geluisterd en aandacht geven. De prijs/ kwaliteit verhouding was prima. Wij hebben voor Mediation voor Jou gekozen omdat zij de MediationAward 2014 hebben gewonnen.
- Anoniem, Alkmaar

Rustig en helder

★★★★★
Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als prettig, met een 8. Beide mediators waren zeer prettig in de communicatie. Allebei rustig maar helder, boden een luisterend oor en gaven daarop gebaseerd goed advies. Onze hoop was dat wij vlot, in goed overleg onze scheiding met een goede uitkomst voor ons twee en onze dochter konden regelen. Dat is gelukt.
- Anoniem, Voorburg

Professioneel en betrouwbaar

★★★★★
Professionele, betrouwbare en prettige mediators. Bieden mediation door het hele land en kunnen ondersteunen bij verschillende vormen van conflict. Absolute aanrader.
- Katinka van Zon

Echtpaar van 55 en 45 jaar met 1 kind van 12 jaar

★★★★★
Lisette van der Lans maakt echt tijd voor je. Alles wordt goed uitgelegd. Een vriendin had goede ervaringen met Lisette van der Lans opgedaan en haar aanbevolen. We hebben daar absoluut geen spijt van gehad. We voelden ons allebei heel erg gehoord en hebben onze scheiding netjes kunnen afronden. Kortom een hele goede mediator!
- Echtpaar

Zeer deskundig

★★★★★
“Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou met een 9. Zeer professionele en vriendelijke begeleiding. Heldere afspraken en goed te bereiken (telefonisch wanneer dat noodzakelijk was) Echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan wordt door alle partijen (incl. de kinderen) gedragen. Zeer deskundig Zeer klantvriendelijk.
- J.J. Jaspers

Prima, snel en adequaat

★★★★★
Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou met een 9. Prima, snel en adequaat. Afspraak is afspraak en duidelijke uitleg. Wij wilden de mediation (alimentatieherziening) online en/of telefonisch. Dit is soepel verlopen volgens afspraak en zonder poespas.
- F. Molkenboer, Haarlem

Goede bemiddeling

★★★★☆
“Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou met een 8. Zowel op het gebied van neutraliteit als voortvarendheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid.” We hebben de diensten van Mediation voor Jou als zeer prettig ervaren. Goede bemiddeling, ook in heftige situaties.
- D. de Graaff, Nieuw Vennep

Uitstekend op het gebied van neutraliteit en voortvarendheid

★★★★★
Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9. Het op regelmatige basis via e-mail informeren hoe we ervoor stonden hielp ons bijvoorbeeld goed Het voelde aan de telefoon meteen al als een prettige ervaring Mijn mediator scoort uitstekend op het gebied van neutraliteit en voortvarendheid, was zeer vriendelijk en zeer deskundig.
- E. Douma, Leeuwarden

Oog voor de persoonlijke kant

★★★★☆
C. Nijenhuis is ook gericht op de persoonlijke kant van de scheiding van de scheidende partners en heeft oog voor het hele gezin. Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze. We zijn er met een redelijk tijdsbestek uitgekomen. De scheiding is soepeler verlopen dan ik had verwacht en heeft een rustig karakter gekregen. Ik heb C. Nijenhuis ervaren als ongedwongen, redelijk, vriendelijk, toegankelijk, respectvol en menselijk
- L. Krijtenburg, Almere

Vriendelijk en zakelijk

★★★★★
Vriendelijk, zakelijk, accuraat, begripvol, geduldig en deskundig.
- Marjolein

Van begin tot eind professioneel

★★★★★
Waar communicatie tussen beiden onmogelijk leek, was er toch een mogelijkheid om te blijven praten.
- Harald

Zeer positief

★★★★★
Ik heb de diensten van Lisette van der Lans als zeer positief ervaren. Ik beoordeel Mediation voor Jou met een 9,5.
- Karin

Respect en professionaliteit

★★★★★
Scheiden is nooit leuk en zeker niet makkelijk, zeker niet als er kinderen zijn. Maar met hulp van Mediation voor Jou is onze echtscheiding soepel verlopen en wat vooral belangrijk is, zonder ruzie. Duidelijke afspraken en vooral respect en professionaliteit waren hier sleutelwoorden in. Als je een mediator zoekt ben je hier zeker aan het goede adres.
- Ronald

Prettige kennismaking

★★★★★
Ik heb voor Lisette van der Lans gekozen vanwege de prettige kennismaking aan de telefoon.
- Anoniem

Inhoudelijke kennis

★★★★★
Fijne medewerkers, goede inhoudelijke kennis, goed bereikbaar.
- Anoniem

Goed gehoord

★★★★★
We voelden ons allebei goed gehoord.
- Anoniem
Naam
Email
Titel
Beoordeling
De review
Schuiven naar boven