NLP-coach in Leiden

NLP-coach in Leiden

IMG_7672
Victor van der Veen is naast mediator ook NLP-coach en coach-counselor in Leiden.
Hij is ervan overtuigd dat wanneer mensen meer inspiratie uit zichzelf, het (samen-)leven en (samen-)werken weten te halen, dit bijdraagt aan een harmonieuze leefomgeving. En dat begint – ‘schijnbaar’ heel simpel – bij optimale interacties tussen mensen. Victor is uitstekend in staat om adequaat en concreet met lastige problematiek om te gaan. Zo kan Victor u tevens begeleiden bij het zoeken naar een constructieve oplossing voor een bepaald conflict.

Victor van der Veen is als NLP-coach en coach-counselor werkzaam in de Leiden.

Combinatie Coach-counselor in Leiden

Victor van der Veen biedt coaching en counseling geïntegreerd aan. Daardoor kent de verbeterslag, het helingsproces of beoogd eindresultaat een relatief korte doorlooptijd. Deze techniek, coach-counselor in Leiden, is het effectiefst en het duurzaamst. Deze werkwijze is zeer onderscheidend ten opzichte van de groot aantal coaches.

Coach-counselor in Leiden kan uitsluitend wanneer er vooraf een hulpvraag, doelstelling ofwel gewenste uitkomst bestaat. Dit resultaat moet voldoende concreet zijn.

Victor van der Veen, uw NLP-coach en coach-counselor in Leiden

Victor van der Veen is NLP-Coach, alsmede integratief coach-counselor. Voorts houdt hij zich binnen organisaties bezig met team-coaching en het geven van trainingen. Binnen het maatschappelijke veld is Victor aan de slag als buurtbemiddelaar in Leiden en Leidschendam-Voorburg. Bij Mediation voor Jou neemt Victor de regio Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude voor zijn rekening.

Contact informatie voor Coach-counselor / NLP-coach in Leiden:

Victor van der Veen
2mtv (to motivate)
06 – 12 87 17 64
Vic2mtv@me.com
victor@mediationvoorjou.nl
www.2mtv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven