MfN MediationAward 2014

Mediation voor Jou heeft de MfN MediationAward 2014 gewonnen. Dit is een felbegeerde prijs in het mediationvak. Onze mediationpraktijk was voor de MfN MediationAward genomineerd vanwege de traineeships. Wij bieden startende mediators de kans om in een tien maanden durende stageperiode praktijkervaring op te doen. Door het winnen van de MfN MediationAward 2014 bewijzen wij dat er vraag is naar een praktijkopleiding voor startende mediators in Nederland. Lisette van der Lans en Anneke van Teijlingen namen de prijs op 28 november 2014 in ontvangst tijdens het landelijke mediationcongres van de Mediators federatie Nederland.

Kloof tussen opleiding en praktijk

Voor de mensen die Mediation voor Jou (MvJ) nog niet kennen: MvJ is de eerste echte praktijkopleiding voor mediatiors in Nederland. Oprichters Anneke van Teijlingen en Lisette van der Lans hebben in hun eigen loopbaan en in contacten met vele startende mediators gemerkt dat praktijkervaring in dit vak een must is. In hun praktijk constateerden zij een gat tussen de opleiding en de praktijkvoering van mediators.

In 2011 startte Mediation voor Jou met het traineeship: een stageperiode waarbij de startende mediator in de praktijk meeloopt, co-mediations uitvoert en intervisie en supervisie volgt. MvJ geeft zo nieuwe en frisse mediators de kans om binnen een veilige setting hun vleugels uit te slaan.

MfN MediationAward 2014, dankzij onze passie voor het vak!

Wij zijn trots op de ontvangen MfN MediationAward 2014. Dat wij waren genomineerd voor de MediationAward en uiteindelijk door de aanwezige 500 mediators op het congres zijn verkozen tot winnaar geeft aan, dat we met de traineeships in een behoefte voorzien. Mediation voor Jou zou graag voor alle startende of gestarte mediators de kans creëren om een traineeship te lopen. We hopen dan ook, dat andere praktijken ons voorbeeld zullen gaan volgen.

Over de MfN MediationAward 2014

De MediationAward wordt jaarlijks uitgereikt door de Mediators federatie Nederland. Naar de Award dongen nog twee andere finalisten mee. Bas Delleman is opleider, mediator en directeur van BasculeGroep en Truke Zeinstra is mediator in de agrarische sector, trainer en coach. De drie finalisten presenteerden zich tijdens het Mediationcongres op 28 november 2014 in Den Bosch, waarna het aanwezige publiek bepaalde wie uiteindelijk de MfN MediationAward 2014 in ontvangst mocht nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven