Mediator voor scheiding en zakelijk conflict in ’t Harde en omstreken

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Mediator voor scheiding en zakelijk conflict in ’t Harde en omstreken

Mediation voor Jou is MfN- registermediator in en om ’t Harde. Als mediator voeren wij familiezaken uit (echtscheiding en herziening van afspraken, nalatenschappen) en bemiddelen we bij zakelijke conflicten (bedrijfsopvolgingen en -overnames, arbeidsconflicten). Als uw mediator in ’t Harde is het onze missie u op een persoonlijke en professionele manier door uw scheiding heen te loodsen. Ieder conflict roept emoties op. Soms wil het niet meer lukken om rationeel of zakelijk naar het onderwerp van discussie te kijken. Ons doel is om u te helpen uw conflict op te lossen door ruimte te geven aan de emotie, maar altijd gericht op het resultaat.

Uit eigen ervaring weten wij waar u tegenaan kunt lopen in een scheidingssituatie en op de werkvloer. Gestructureerd en altijd met een menselijk oog helpt zij u de oplossing te vinden waar u in de toekomst op kunt bouwen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449160604732{margin-top: 20px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

[contact-form-7 id=”2143″ title=”Kennismakingsgesprek Marit”][/vc_column_text][vc_column_text]

Stel HIER discreet uw vraag.
U heeft binnen 24 uur antwoord.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1449162121976{margin-top: -10px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Passie voor echt scheiden bij Mediation voor Jou in ’t Harde

Natuurlijk is een echtscheiding één van de meest nare periodes in uw leven. Het is dan moeilijk genoeg om normaal met elkaar te praten, laat staan als u het moet gaan hebben over de verdeling van de spullen of hoe het moet met de kinderen. Om het dan, vooral voor de kinderen, zo goed mogelijk te regelen, dat is de passie van onze medeiators. Als uw scheidingsmediator in ’t Harde zijn wij van mening dat we ons werk goed heeft gedaan als wij u hebben kunnen helpen om uw huwelijk netjes af te ronden, zodat u als ex partners samen ouders kunt blijven. Of, ook als u geen kinderen hebt en elkaar nooit meer zult zien, als er echt ruimte komt voor een nieuw begin. Soms willen stellen niet echtscheiden, maar liever scheiden van Tafel en Bed. Omdat dat beter past binnen het geloof bijvoorbeeld. Uiteraard zal uw scheidingsmediator in ’t Harde ook dit proces van A tot Z begeleiden.

Gericht op resultaat met oog voor emotie

Waar mag u op rekenen bij uw scheidingsmediator in ’t Harde?

  1. Vertrouwelijkheid;
  2. Neutraliteit en onpartijdigheid;
  3. Luisteren zonder oordeel;
  4. Het beste resultaat voor u allebei;
  5. Voortvarende en accurate aanpak;

Dit, gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, veel levens- en werkervaring en een gedegen mediationopleiding, stelt ons in staat u te helpen bij het vinden van een oplossing voor uw conflict.

 

Kosten en proces mediation bij scheiding in ’t Harde en omstreken

Scheiden via onze mediator in ’t Harde en omstreken kan snel en voordelig. Blijft u onder de inkomensgrens, dan worden de kosten van de mediation door de Raad voor Rechtsbijstand vergoed. In dat geval betaalt u een totaalbedrag van € 53,- of € 105,- voor het hele traject.

Doorgaans vinden er 3 tot 6 gesprekken plaats. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Komt u niet in aanmerking voor een toevoeging, dan bedraagt de uurprijs € 160,- ex BTW. Voor informatie over de inkomensgrens en het eigen vermogen kijkt u op de website van Raad voor Rechtsbijstand: Rechtsbijstand.nl. Meer informatie over de kosten van mediation vindt u op onze site bij Veelgestelde vragen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw mediator uit ’t Harde en omgeving

Als u voor uw scheiding of zakelijke conflict een mediator uit de omgeving van ’t Harde zoekt, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. U kunt ons ook discreet een vraag stellen; u krijgt dan binnen 24 uur antwoord.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449161394582{background-color: #ffffff !important;}”][vc_single_image image=”1998″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1449161742031{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven