Mediator in Sassenheim

Een mediator in Sassemheim gezocht?

In veel gevallen is mediation de manier om tot een oplossing te komen zonder lange juridische procedures en hoge juridische kosten. Bent u op zoek naar een mediator in Sassenheim? De ervaren MfN- registermediators van Mediation voor Jou begeleiden u en uw wederpartij naar een constructieve oplossing van uw conflict. Mediation voor Jou is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Deskundige mediators

In veel gevallen is mediation de manier om tot een oplossing te komen zonder lange juridische procedures en hoge juridische kosten. Bent u op zoek naar een mediator in Sassenheim? De ervaren MfN- registermediators van Mediation voor Jou begeleiden u en uw wederpartij naar een constructieve oplossing van uw conflict. Mediation voor Jou is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een deskundige MfN- register mediator in Sassenheim, dan bent u bij Mediation voor Jou verzekerd van:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak maken met onze mediator in Sassenheim? Of heeft u vragen over mediation of onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op, daar maakt onze mediator in Sassenheim graag tijd voor.

Een gratis kennismakingsgesprek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou voor een mediator in Sassenheim, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou verder te willen, brengen wij vanaf dat moment pas kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Voordelen van mediation in Sassenheim

Mediation is op vele gebieden inzetbaar. De ervaren MfN – registermediators van Mediation voor Jou bemiddelen bij conflicten van uiteenlopende aard. Mediation biedt u vele voordelen:

  • Mediation is oplossingsgericht, partijen kunnen hun eigen oplossingen voordragen;
  • De informele benadering maakt het proces minder stressvol;
  • Tijd- en kostenbesparend t.o.v. een juridische procedure;
  • U werkt toe naar een constructieve, bevredigende oplossing voor beide partijen;
  • Mediation is inzetbaar bij (echt-)scheiding, arbeidsconflict en vele anderen geschillen.

De mediators van Mediation voor Jou uit Sassenheim

Mediation voor Jou is een collectief van ervaren mediators. Lisette van der Lans is MfN- registermediator en Familymediator. Haar drijfveer is orde te scheppen in de chaos die zich in uw leven afspeelt wanneer dit wordt beheerst door een hoog oplopend conflict. Zij behandelt ook veel scheidingen. “Trouwen doe je samen, maar scheiden ook” i s haar motto. Lisette van der Lans zet zich in om beide partijen zo goed mogelijk te begeleiden naar een constructieve oplossing. Anneke van Teijlingen is MfN- registermediator, Familymediator en Crossbordermediator. Zij legt zich met name toe op internationale familiezaken, waaronder (echt)scheidingen, omgangsregelingen en ouderschapsplannen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mediation in Sassenheim? Neem dan direct contact op met Mediation voor Jou.

Een mediator in Sassenheim inschakelen?

In veel gevallen is mediation de manier om tot een oplossing te komen zonder lange juridische procedures en hoge juridische kosten. Bent u op zoek naar een mediator in Sassenheim? Dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek van een half uur. Wij maken graag tijd voor u op korte termijn.

Mediation voor Jou

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer

Voor welke problemen is mediation geschikt?

Mediation voor Jou is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten. Mediation is zeker aan te raden wanneer emotionele en relationele factoren een belangrijke rol spelen. Vragen over onze werkwijze of mogelijkheden? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Hoeveel kost mediation en krijg ik dit vergoed?

Mediation voor Jou werkt met een uur tarief tussen de 165 en 195 euro per uur. In de meeste gevallen betalen de partijen elk de helft van de kosten. Wie deze kosten niet kan opbrengen, kan een subsidie via de rechtsbijstand aanvragen. Wel moet u voor een subsidie in aamerking komen en rekening houden met een eigen bijdrage.

Hoe lang duurt mediation?

In tweederde van de gevallen is mediation binnen zeventien weken afgerond. Per conflict wordt gemiddeld twee tot acht uur overlegd, verspreid over een aantal gesprekken. Een gesprek duurt meestal één tot twee uur. Benieuwd hoe dit traject er voor u specifiek uitziet? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Wat als de andere partij geen mediation wil?

U kunt de andere partij nooit dwingen tot mediation, deelname is vrijwillig. In de praktijk blijkt wel dat te snel wordt gedacht dat de ander ‘wel niet zal willen’. De mediator kan contact opnemen met de andere partij. Na een gesprek wordt bekeken hoe de kansen liggen voor een succesvolle mediation.