Mediator van de Maand: Lily Dekker

Ik ben Lily Dekker en in april 2016 ben ik gestart met mijn mediationpraktijk LD Mediation. Sinds januari 2016 ben ik geregistreerd mediator bij het MfN met een accreditatie voor Familiemediation. Verder ben ik actief als arbeidsmediator en werk ik in mijn omgeving (het Groene Hart) als vrijwillig bemiddelaar en coach in burengeschillen.  Als oud-trainee van Mediation voor Jou ben ik blij en trots dat ik me hier kan presenteren.

Traineeship

Om te beginnen wil ik Anneke en Lisette van harte feliciteren met het 5- jarig traineeship!  Als startend mediator is dit traineeship heel waardevol voor mij geweest. Ik heb vlieguren kunnen maken in zowel familie- als arbeidszaken en kennis kunnen maken met verschillende mediationstijlen. Dit heeft mij geholpen bij de zoektocht naar mijn eigen stijl. In de intervisie heb ik kennisgemaakt met aanvullende mediationvaardigheden. Ik vond het bijvoorbeeld heel leuk om eens te ruiken aan provocatieve mediation: hoe zet je dat in en zorg je tegelijkertijd dat het veilig blijft voor je cliënten?

Netwerk

Het netwerk dat ik via MvJ heb opgebouwd helpt bij het verder uitbouwen van mijn praktijk. Ik kan altijd bij de mediators van MvJ terecht met vragen over de inhoud van het vak en over ondernemerschap. Daarnaast zijn er de contacten met andere trainees met elk hun eigen achtergrond en specialisme en is er de ingang tot het netwerk van MvJ.

LD Mediation

Binnen LD Mediation doe ik familiemediations en arbeidszaken.  Ik bied mensen die te maken hebben met een conflict de ruimte (letterlijk en figuurlijk) om met elkaar in gesprek te gaan in een veilige omgeving. Daardoor kunnen mensen weer ontspannen ademhalen. Dit zorgt ervoor dat ze in staat zijn hun creativiteit aan te spreken en oplossingen te bedenken die werken. Ik vind het fijn om een deel van dit pad te mogen meelopen en te zien dat mensen weer in hun kracht komen.

Ik zie u graag terug in mijn praktijk LD Mediation; u bent altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Meer informatie vindt u op www.ldmediation.nl. Natuurlijk kunt u me ook bellen op 06-40664242.

Geplaatst in Mediator van de Maand