Uw mediator in Leiden

Bent u op zoek naar een mediator in Leiden? Of wilt u informeren of mediation ook in uw geval inzetbaar is? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou: een laagdrempelige, deskundige mediationpraktijk die bemiddelt bij conflicten van uiteenlopende aard. Mediation voor Jou is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een mediator in Leiden? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou. Bij ons vindt u:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak maken voor mediation in Leiden? Of liever eerst vrijblijvend bespreken of mediation ook in uw geval inzetbaar is? Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in Leiden graag even tijd voor.

Meer weten over mediation? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou. Bij ons vindt u:

  • Een collectief van mediators te Leiden met ieder hun eigen specialisme;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige, gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediators.
  • bereikbaarheid van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend.
  • Korte, overzichtelijke trajecten.
  • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand.

Een gratis kennismakingsgesprek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou voor een mediator in Haarlem, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou verder te willen, brengen wij vanaf dat moment pas kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Uw conflict afsluiten door middel van mediation

Soms raken mensen met elkaar in conflict en ontstaat er een situatie die zonder hulp niet doorbroken kan worden. Beide partijen houden krampachtig vast aan hun standpunten en zijn niet bereid deze wat los te laten. De frustratie groeit, de stress en onzekerheid neemt toe en partijen kunnen zich machteloos gaan voelen. Met de toenemende emoties groeit het conflict ook, tot het punt wordt bereikt dat de situatie vast komt te zitten. Het kan dan aanvoelen alsof er geen vooruitgang meer inzit. Toch kan de oplossing altijd gevonden worden. Een mediator in Leiden kan u naar die oplossing begeleiden. Deze mediator is onpartijdig en volledig neutraal. Beide partijen gaan samen met de mediator op zoek naar de kern van het conflict. Waar draait het nu echt om? Welke emoties liggen aan het probleem ten grondslag? Dit vergroot het begrip en respect van beide partijen voor de opvattingen van de ander. Daardoor kan het krampachtig vasthouden aan eigen opvattingen iets losgelaten worden. Zo wordt het vinden van een duurzame oplossing die beide partijen tevreden kan stellen iets makkelijker.

Hoe werkt mediation?

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat een mediator te Leiden voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou uit Leiden verder te willen, brengen wij vanaf dat moment kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Uw geschil oplossen met een mediator in Leiden

Staan u en uw wederpartij open voor mediation bij het oplossen van uw conflict? En zoekt u een deskundige mediator in Leiden? Neemt u dan gerust even contact op met Mediation voor Jou. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer