Mediation voor jou

Mediator in Leiderdorp

Mediation in Leiderdorp

IMG_7672
Victor van der Veen is mediator in Leiderdorp. Victor van der Veen begeleidt u en uw wederpartij naar een constructieve oplossing van uw conflict. Hij is ervan overtuigd dat wanneer mensen meer inspiratie uit zichzelf, het (samen-)leven en (samen-)werken weten te halen, dit zal bijdragen aan een harmonieuze leefomgeving. En dat begint – ‘schijnbaar’ heel simpel – bij optimale interacties tussen mensen. Als mediator in Leiderdorp is Victor uitstekend in staat om adequaat en concreet met deze lastige problematiek om te gaan.

Victor van der Veen is naast mediator in Leiderdorp ook NLP-coach en coach-counselor.

Uw mediator in Leiderdorp

Victor van der Veen is als uw mediator in Leiderdorp een rustige, evenwichtige en gedreven persoonlijkheid met een ruime levens- en werkervaring. Zo is hij ruim 30 jaar actief geweest voor de gemeentelijke, lokale overheid. Dankzij de enthousiasme en persoonlijke drive draagt Victor van der Veen bij aan de doelstellingen en uitgangspunten van Mediation voor Jou.

Inhoudelijk weet Victor van der Veen het mediationproces, de onderlinge communicatie en de onderhandelingen tussen partijen optimaal te begeleiden. In een bemiddelingsproces waarbij kinderen zijn betrokken, kijkt Victor bovenal naar hun belangen. De persoonlijke drive van Victor is dat hij wil bijdragen aan een prettiger samenleving.

Victor van der Veen, uw mediator in Leiderdorp

Victor van der Veen is mediator in regio Leiderdorp Voorts houdt hij zich binnen organisaties bezig met team-coaching en het geven van trainingen. Bij Mediation voor Jou neemt Victor de regio Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude voor zijn rekening.

Contact informatie voor mediation in Leiderdorp:

Victor van der Veen
2mtv (to motivate)
06 – 12 87 17 64
Vic2mtv@me.com
victor@mediationvoorjou.nl
www.2mtv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven