mediator in Alphen aan den Rijn

Uw mediator in Alphen aan den Rijn

Lily Dekker is mediator in Alphen aan den Rijn. Zij begeleidt u en uw wederpartij naar een constructieve oplossing van uw conflict. Zij is ervan overtuigd dat wanneer mensen meer inspiratie uit zichzelf, het (samen-)leven en (samen-)werken weten te halen, dit bijdraagt aan een harmonieuze leefomgeving. En dat begint – ‘schijnbaar’ heel simpel – bij optimale interacties tussen mensen.

Als mediator in Alphen aan den Rijn is Lily uitstekend in staat om adequaat en concreet met deze lastige problematiek om te gaan.

Mediation

Wanneer u zich wendt tot Lily Dekker voor mediation in Alphen aan den Rijn, krijgt u te maken met een rustige, evenwichtige en gedegen persoonlijkheid met veel levens- en werkervaring. Onze mediator in Alphen aan den Rijn heeft veel ervaring. Met haar enthousiaste en persoonlijke drive draagt hij dan ook bij aan de doelstellingen en uitgangspunten van Mediation voor Jou.

Inhoudelijk weet Lily Dekker het mediationproces, de onderlinge communicatie en de onderhandelingen tussen partijen optimaal te begeleiden. In een bemiddelingsproces waarbij kinderen zijn betrokken, kijkt Lily bovenal naar hun belangen. De persoonlijke drive van Lily is dat zij wil bijdragen aan een prettiger samenleving.

Lily Dekker, uw mediator Alphen aan den Rijn

Lily Dekker is mediator in regio Alphen aan den Rijn. Bij Mediation voor Jou neemt Victor de regio , Alphen aan den Rijn, Woerden, Uithoorn, Mijdrecht, Leidsche Rijn en Maarssen voor haar rekening.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven