Mediator Hilversum

Zoekt u naar een scheidingsmediator in de regio Hilversum? Mediation voor Jou biedt voor u de oplossing. Een scheiding is meestal een zware periode in uw leven. U moet veel beslissingen nemen; over de woning, de verdeling van inboedel en financiën, en als u kinderen heeft wilt u daar uiteraard ook goede afspraken over maken. Het is niet altijd eenvoudig om er samen uit te komen. Een mediator kan u in dit proces bijstaan en samen met u uw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Zodat u allebei, met duidelijke afspraken, weer verder kunt.

Mediator voor uw scheiding

Indien u op zoek bent naar een mediator voor uw echtscheiding in de regio Hilversum, dan staat onze specialist Cathelijne Nijenhuis u graag bij. Zij is fulltime scheidingsmediator voor Mediation voor Jou in meerdere regio’s, waaronder de regio Hilversum.

Meer weten over mediation? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou. Bij ons vindt u:

 • Een collectief van mediators te Haarlem met ieder hun eigen specialisme;
 • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
 • Deskundige, gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediators.
 • bereikbaarheid van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend.
 • Korte, overzichtelijke trajecten.
 • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand.

Wilt u direct gebruik maken van de diensten van onze mediator te Haarlem? Of heeft u nog vragen over de werkwijze of kosten? Neem dan direct contact met ons op. 

Een gratis kennismakingsgesprek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou voor een mediator in Hilversem, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou verder te willen, brengen wij vanaf dat moment pas kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Begeleiding bij uw echtscheiding van A tot Z

Cathelijne Nijenhuis helpt u vanaf het eerste gesprek, waarin u samen uw wensen en mogelijkheden kenbaar maakt, tot aan het opstellen van het convenant en het ouderschapsplan. Cathelijne biedt voor iedereen een luisterend oor, maar zal daar waar dat nodig is altijd de zakelijke kant goed bewaken. Zij is deskundig, zorgvuldig en toegewijd, en uiteraard volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Hulp bij conflicten

Onze mediator uit de regio Hilversum kan u helpen bij de volgende situaties:

 • Conflicten tussen (ex-)partners
 • Begeleiding van uw echtscheidingen van A tot Z of van specifieke onderdelen
 • Aandacht voor het kind in de echtscheiding d.m.v. samenwerking met kinderpraktijk
 • Afspraken maken over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling
 • Het opstellen van alimentatieberekeningen

Kosten van uw mediator

De kosten van mediation zijn afhankelijk van uw inkomen. Indien u niet boven de inkomensgrens zit worden de kosten door de overheid vergoed. Dan betaalt u een totaalbedrag van €54,- of €107,- voor het gehele proces.

In het geval uw inkomen boven de inkomensgrens komt, betaalt u een uurtarief van €165,- excl. BTW. Hoewel het van tevoren moeilijk te zeggen is hoe lang een mediation duurt, kunt u uitgaan van een gemiddelde van 3 tot 6 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur.

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer