Mediation voor jou

Mediator Hilversum

Mediator in Hilversum bij conflicten

Bent u op zoek naar een mediator in Hilversum? Mediation voor Jou biedt u de oplossing. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u op zoek bent naar een mediator. Wat de aanleiding ook is, een conflict speelt vaak een grote rol in uw leven. Het is niet altijd eenvoudig om er samen uit te komen. Gaat u scheiden, wilt u uw ouderschapsplan herzien of een alimentatieberekening laten maken? Een mediator kan u in het proces bijstaan en samen met u toewerken naar een oplossing die beide partijen tevreden stemt. Zodat u allebei, met duidelijke afspraken, weer verder kunt bouwen aan uw toekomst.

Waarvoor staat Mediation voor Jou?

 • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
 • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
 • Deskundige, gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediators;
 • Bereikbaarheid van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend;
 • Korte, overzichtelijke trajecten;
 • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand.

Wilt u direct gebruik maken van onze diensten als mediator in Hilversum? Of heeft u nog vragen over de werkwijze of de kosten? Neem dan direct contact met ons op.

Begeleiding bij uw conflict van A tot Z

Onze mediators helpen u bij uw conflict van begin tot eind. De mediator biedt beide partijen een luisterend oor, en zal het proces en de voortgang goed bewaken. Wij garanderen u dat onze mediators deskundig, ervaren en zorgvuldig zijn. Daarnaast zijn ze altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Wij kunnen u onder andere bijstaan als mediator bij een echtscheiding in Hilversum.

Hulp bij conflicten

Onze mediator in Hilversum staat voor u klaar bij de volgende situaties en conflicten:

 • Conflicten tussen (ex-)partners;
 • Begeleiding van uw echtscheidingen van A tot Z of van specifieke onderdelen;
 • Aandacht voor de kinderen in de echtscheiding d.m.v. samenwerking met kinderpraktijk;
 • Afspraken maken over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling;
 • Het opstellen van alimentatieberekeningen.

Mediation bij een echtscheiding in Hilversum

Ook als u gaat scheiden van uw partner, kan een mediator uitkomst bieden. Er kunnen diverse conflicten ontstaan bij een scheiding. Een mediator zal aan de hand van uw wensen en persoonlijke situatie uw echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opstellen. Ook wordt er goed gekeken naar hoe het met de kinderen in de echtscheidingssituatie gaat.

Altijd een gratis kennismakingsgesprek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou voor een mediator in Hilversum, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou verder te willen, brengen wij vanaf dat moment pas kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Kosten van een mediator

De kosten van mediation zijn afhankelijk van uw inkomen. Indien u niet boven de inkomensgrens zit worden de kosten door de overheid vergoed. Dan betaalt u een totaalbedrag van €54,- of €107,- voor het gehele proces.

In het geval uw inkomen boven de inkomensgrens komt, betaalt u een uurtarief van €165,- excl. BTW. Hoewel het van tevoren moeilijk te zeggen is hoe lang een mediation duurt, kunt u uitgaan van een gemiddelde van 3 tot 6 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur.

Schakel een mediator in Hilversum in

Wilt u graag weten of onze mediator in Hilversum iets voor u kan betekenen? Door middel van een gratis kennismakingsgesprek kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. U wordt tijdens dit gesprek voorzien van verdere informatie. Wij maken graag op korte termijn tijd voor u vrij. Ook als u nog vragen hebt kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn verder ook werkzaam als mediator in Haarlem, Sassenheim, Leiden, Almere en Amsterdam.

Schuiven naar boven