Mediator Flevoland

[vc_row][vc_column width=”2/4″][vc_column_text]

Zoekt u een mediator in Flevoland?

Zit u al langere tijd in een stressvol conflict dat u graag wilt oplossen zodat u weer verder kunt? Zoals een echtscheiding, arbeidsconflict of familieruzie? Dan kan Mediation voor Jou u helpen om een eind te maken aan dit allesbepalende conflict. Via Mediation voor Jou kunt u een mediator in Flevoland inschakelen die als onafhankelijke partij kan bemiddelen tijdens gesprekken om zo, samen met de andere partij, tot een langdurige, geschikte oplossing te komen voor iedereen. Zorg dat de nasleep van uw echtscheiding niet langer meer u leven bepaalt en werk naar een goede oplossing voor u, uw kinderen en (ex-) partner, met behulp van een deskundige mediator in Flevoland.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][vc_single_image image=”1727″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_btn title=”Bel 06- 16612253″ shape=”square” color=”blue” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-phone-square” add_icon=”true” button_block=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449160604732{margin-top: 20px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

[contact-form-7 id=”1978″ title=”Kennismakingsgesprek Cathelijne”][/vc_column_text][vc_column_text]

Stel HIER discreet uw vraag.
U heeft binnen 24 uur antwoord.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1449162121976{margin-top: -10px !important;}”][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Scheidingsmediator

Wat is mediation?

Mediation is een professionele manier van bemiddelen tussen verschillende partijen bij een conflict of geschil, op zowel privé- als zakelijk gebied. Onder begeleiding van uw mediator in Flevoland gaat u op zoek naar de kern van het conflict en alle bijbehorende emoties. Wat is de oorzaak van het conflict en waar hebben de betrokkenen behoefte aan? Na dit grondig onderzocht en blootgelegd te hebben wordt de mediation ingezet om de partijen weer met elkaar te laten praten op een respectvolle en effectieve manier. Daarnaast is luisteren een belangrijk aspect waarbij tijdens de bemiddeling veel aandacht aan wordt besteed. Doordat er aan de ene kant objectief naar de feiten wordt gekeken maar anderzijds ook plek is voor emoties, kan er stap voor stap worden toegewerkt naar een duurzame oplossing voor iedere betrokken partij.

De belangrijkste voordelen van mediation

Als u middenin een conflict zit kunt u juridische hulp zoeken om het conflict te beëindigen. Jarenlang was dit de standaard en was het inschakelen van een advocaat de kostbare en langslepende optie waar velen voor kozen. Inmiddels is de standaard verschoven naar mediation. Dit is ook niet zo gek, want het inschakelen van een mediator brengt veel voordelen met zich mee, die goed duidelijk worden bij vergelijking met een gang naar de rechter. Wilt u een mediator in Flevoland inschakelen? Dan profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Mediation wordt toegepast bij diverse soorten conflicten;
  • Deze bemiddelingsvorm heeft een informeel karakter;
  • Een mediator biedt professionele begeleiding bij de gesprekken;
  • Respectvolle en open communicatie;
  • Met een oplossingsgerichte aanpak kunnen partijen zelf hun oplossingen aandragen;
  • Mediation bespaart tijd, is minder stressvol, goedkoper en minder ingrijpend dan een juridische procedure;
  • Mediation is constructief, bevordert betere communicatie en fatsoenlijk onderling contact tussen de betrokken partijen.

Mediation voor Jou

De mediators van Mediation voor Jou kunnen ingezet worden bij de meest uiteenlopende conflicten. Dit komt doordat Mediation voor Jou een collectief van mediators is, opgericht in 2004, met ieder een eigen specialisme. Dankzij de schat aan kennis en ervaring die deze maatschap met zich meebrengt, kunnen zij bijdragen aan het op duurzame wijze oplossen van conflicten en geschillen. Mediation voor Jou is gespecialiseerd op het gebied van (internationale) echtscheidingen, familieruzies, ruzies tussen (ex-) partners, arbeidsconflicten en kan ingezet worden bij conflicten bij omgangsregelingen. Bij het inschakelen van een mediator in Flevoland die aangesloten is bij Mediation voor Jou, kunt u er van op aan dat zij altijd voor het beste resultaat zullen gaan voor alle betrokkenen. Daarnaast hebben zij bij echtscheidingen veel aandacht voor het kind, hanteren zij een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak én werken zij uitsluitend met deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Bijstand van een mediator in Flevoland?

Wilt u een mediator in Flevoland inschakelen om een eind te maken aan uw geschil en bent u benieuwd wat Mediation voor Jou voor u kan betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met Cathelijne Nijenhuis.

Cathelijne Nijenhuis is mediator sinds 2008 en staat ingeschreven bij de Mediatorsfederatie Nederland, Raad voor Rechtsbijstand en de Nederlandse Mediatorsvereniging. Voor meer achtergrondinformatie over Cathelijne Nijenhuis, zie Nijenhuis Scheidingsmediation.

Cathelijne Nijenhuis | NIJENHUIS-SCHEIDINGSMEDIATION (nijenhuismediation.com)
Telefoon: 06- 16612253
E-mail: cathelijne@mediationvoorjou.nl | info@nijenhuismediation.com[/vc_column_text][vc_column_text]

Evaluaties Nijenhuis-Scheidingsmediation

[show-testimonials taxonomy=’nijenhuis’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ layout=’slider’ options=’transition:fade,controls:none,pause:4000,auto:on,columns:2,charlimit:270,theme:card,info-position:info-below,text-alignment:left,charlimitextra: (…),image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on, read-more:on’][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449161394582{background-color: #ffffff !important;}”][vc_single_image image=”1998″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1449161742031{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven