Mediation voor jou

Mediator Echtscheiding Lelystad

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Einde huwelijk, samenwonen en geregistreerd partnerschap

Een scheiding en einde van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenwonen, brengt vele emoties teweeg en vergt veel organisatie. Alles verandert en dit zet het gezinsleven vaak op zijn kop. Voor uw scheiding moeten veel besluiten worden genomen, terwijl de wensen van u en uw toekomstige ex-partner vaak uiteenlopen en het tijdens een scheiding vaak lastig samenwerken is. Daarnaast zijn er vaak kinderen bij betrokken. Zij zijn het meest kwetsbaar en in veel gevallen te jong om hun eigen stem te laten horen.

Het voordeel van mediation is dat uw mediator de communicatie op gang houdt én op de hoogte is van alle aspecten rondom scheiden en uit elkaar gaan. Hiermee kunt u uzelf veel tijd, geld en frustratie besparen. Uw scheidingsmediator helpt u bij het maken van heldere en haalbare afspraken over kinderen, financiën en toekomst.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][vc_single_image image=”1727″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_btn title=”Bel 06- 16612253″ shape=”square” color=”blue” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-phone-square” add_icon=”true” button_block=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1449162091298{margin-top: 10px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449160604732{margin-top: 20px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

[contact-form-7 id=”1978″ title=”Kennismakingsgesprek Cathelijne”][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449161036707{margin-top: -5px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]

Stel HIER discreet uw vraag.
U heeft binnen 24 uur antwoord.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1449162121976{margin-top: -10px !important;}”][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Scheidingsmediator

Wilt u een scheiding aanvragen? Wilt u een betaalbare en grondige scheiding? Kunt u door de bomen het bos niet meer zien? Wilt u een vechtscheiding voorkomen? Cathelijne Nijenhuis is fulltime mediator. Ze werkt in heel Nederland en voor Mediation voor Jou specifiek in Lelystad. Zij is scheidings-expert en communicatie-expert ineen. Zij is op de hoogte van de laatste juridische en financiële ontwikkelingen. Daarnaast is Cathelijne Nijenhuis in staat u in een veilige en onpartijdige omgeving tot overeenstemming te laten komen.

Mediation in Lelystad

Onze mediator uit omgeving Lelystad begeleidt uw scheiding vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van een omgangsregeling, ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant, die bij de rechtbank kunnen worden ingediend. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u de volgende diensten bieden:

  1. Begeleiden van uw scheiding, van begin tot eind of van specifieke onderdelen;
  2. Oplossen van een conflict dat tijdens of na uw scheiding is ontstaan;
  3. Aanpassen van eerder gemaakte afspraken;
  4. Alimentatie (her)berekenen;
  5. Opstellen van uw echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan;
  6. Afspraken afstemmen over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling;
  7. Wij werken met een kinderpsychologe die, als u wenst, d.m.v. een kindgesprek de gedachten en wensen van uw kind helder krijgt en deze vervolgens met bijpassende handvatten met de ouders bespreekt.

Kosten mediator in Lelystad

Scheiden via onze mediator uit omgeving Lelystad is sneller en voordeliger dan scheiden via advocaten. Als u niet boven de bepaalde inkomensgrens zit, worden de kosten van mediation door de overheid vergoed. In dat geval betaalt u een totaalbedrag van € 53,- of € 105,- voor het hele traject.

Doorgaans vinden er 3 tot 6 gesprekken plaats. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Indien u boven de bepaalde inkomensgrens zit betaalt u een uurprijs van € 160,-. Meer informatie over de kosten van mediation vindt u bij veelgestelde vragen.

Echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan, co-ouderschap, omgangsregeling en ouderlijk gezag

U bent verplicht een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan bij de rechtbank in te dienen als u getrouwd of geregistreerd partner bent en minderjarige kinderen heeft. Uw mediator helpt u deze documenten op te stellen.

In een echtscheidingsconvenant legt u met uw partner afspraken vast over onderwerpen zoals huis, hypotheek, alimentatie, eventuele partneralimentatie, bezittingen, schulden, pensioenen etc.

In een ouderschapsplan maakt u afspraken over de verzorging en opvoeding van de kinderen. Hierbij komen onderwerpen zoals ouderlijk gezag, co-ouderschap, omgangsregeling en kinderalimentatie aan bod.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw mediator uit Lelystad

Als u voor uw scheiding een mediator uit de omgeving van Lelystad zoekt, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met Cathelijne Nijenhuis. U kunt onze mediator ook discreet een vraag stellen; u krijgt dan binnen 24 uur antwoord. Of bel even voor meer informatie. Cathelijne is ook in de avond en het weekend bereikbaar op 06 – 16612253.

Cathelijne Nijenhuis is mediator sinds 2008 en staat ingeschreven bij de Mediatorsfederatie Nederland, Raad voor Rechtsbijstand en de Nederlandse Mediatorsvereniging. Voor meer achtergrondinformatie over Cathelijne Nijenhuis, zie haar website.
Cathelijne Nijenhuis | NIJENHUIS-SCHEIDINGSMEDIATION (nijenhuismediation.com)
Telefoon: 06- 16612253
E-mail: cathelijne@mediationvoorjou.nl | info@nijenhuismediation.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449161394582{background-color: #ffffff !important;}”][vc_single_image image=”1998″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1449161742031{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”5px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven