Mediator Echtscheiding in Heerenveen

Gaat u scheiden en zoekt u daarbij hulp? Mediation voor Jou biedt u een deskundige scheidingsmediator in Heerenveen. Onze ervaren MfN-registermediators begeleiden uw scheiding vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van het scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook worden de financiën behandeld en alimentatieberekeningen gemaakt. Woont u in de omgeving van Heerenveen? Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z.

Wat kan onze scheidingsmediator in Heerenveen voor u betekenen?

  • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
  • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
  • Aandacht voor de wensen en behoeften van de kinderen
  • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
  • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken

Wilt u direct een vrijblijvende afspraak in laten plannen met een ervaren mediator voor uw echtscheiding in Heerenveen? Neem dan nu contact met ons op. Bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. U kunt ons ook bellen als u vragen heeft over de mediation en de mogelijkheden bij uw echtscheiding. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Heerenveen graag tijd voor vrij.

Scheiden in stappen onder begeleiding van een scheidingsmediator Heerenveen

Onder begeleiding van een scheidingsmediator bepaalt u zelf hoe uw scheiding vorm krijgt. Daarbij worden de volgende stappen doorlopen:

  • Voorlopige afspraken maken;
  • Aandacht voor de emoties
  • Opstellen van ouderschapsplan en omgangsregeling
  • Opstellen van het echtscheidingsconvenant

Als deze stappen doorlopen zijn, draagt uw scheidingsmediator de documenten over aan onze advocaat, die het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank indient. Na 4 tot 8 weken is uw echtscheiding definitief. Wilt u in harmonie uit elkaar of zijn er kinderen bij uw scheiding betrokken? Dan is een mediator bij uw scheiding zeker aan te raden. Uw ervaren scheidingsmediator uit Heerenveen neemt u bij de hand en doorloopt met u alle stappen die er bij een scheiding op uw pad komen. Met elkaar maakt u duurzame afspraken die door alle partijen gedragen worden. Zo kunt u grote problemen in de toekomst voorkomen. En dat is prettig voor uzelf, voor uw kinderen en voor uw omgeving.

Meer informatie over onze mediator?

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan onze scheidingsmediator in Heerenveen en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en deskundig advies over mediaton bij echtscheiding in Heerenveen.

Bel of mail voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787 / info@mediationvoorjou.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven