Mediator echtscheiding in Almere

Gaat u scheiden en zoekt u daarbij hulp? Mediation voor Jou biedt u een deskundige mediator echtscheiding Almere. Onze ervaren MfN-registermediators begeleiden uw scheiding vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van het scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook worden de financiën behandeld en alimentatieberekeningen gemaakt en besteden we ruime aandacht aan de rol van de kinderen. Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z. Wat kan onze scheidingsmediator in Almere voor u betekenen?
 • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
 • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
 • Aandacht voor de wensen en behoeften van het kind
 • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
 • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken
Wilt u direct een afspraak in laten plannen voor mediation bij uw echtscheiding in Almere? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. Ook als u vragen heeft over de mogelijkheden van mediation bij uw echtscheiding, staan wij u graag te woord. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Almere graag tijd voor vrij.

Scheiden in stappen onder begeleiding van een mediator echtscheiding

Bent u in staat om samen te communiceren en naar elkaars belangen en wensen te luisteren, of zijn er kinderen bij betrokken? Dan is een scheidingsmediator in uw regio Almere van grote meerwaarde. Uw mediator begeleidt u bij het maken van duurzame afspraken die door alle partijen gedragen worden. Met mediation bij uw echtscheiding kunt u vervelende misverstanden en grote problemen in de toekomst voorkomen. En dat is prettig voor uzelf, voor uw kinderen en voor uw omgeving. Zoekt u een mediator echtscheiding Almere? Dan bent u bij de Scheidingsmolen aan het juiste adres! Onder begeleiding van uw scheidingsmediator doorloopt u de volgende stappen:
 • Opstellen van ouderschapsplan en omgangsregeling;
 • Verdeling van vermogen en schulden, inboedel en andere bezittingen;
 • Partner- & Kinderalimentatie;
 • Verdeling van opgebouwde pensioenen
 • Opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Afwikkeling en indiening verzoek tot echtscheiding via de advocaat

Meer informatie over onze mediator echtscheiding ?

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan onze ervaren scheidingsmediator in Almere en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en betrouwbaar advies over de mogelijkheden van mediaton bij echtscheiding in Almere. Bel of mail voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787 / info@mediationvoorjou.nl.
Email

info@mediationvoorjou.nl

Telefoon

0252-729787

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven