Mediation voor jou

Mediator Bussum

Woont u in Bussum of omstreken en bent u op zoek naar een mediator die u kan begeleiden bij uw scheiding? Dan bent u bij Mediation voor jou, een laagdrempelige en deskundige mediationpraktijk, aan het juiste adres. Onze deskundige familiemediators hebben al vele stellen begeleid bij hun scheiding en hebben alle ervaring en kennis in huis om ook u te begeleiden .

Namens Mediation voor jou is Cathelijne Nijenhuis actief als familiemediator in Bussum en omgeving. Met het inschakelen van een ervaren MfN- registermediator van Mediation voor Jou geniet u van diverse voordelen:

  • Gespecialiseerde en ervaren mediators ;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand;
  • Deskundige begeleiding bij uw (echt)scheiding;
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een voordelige, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Afspraken op en buiten kantoortijden, dicht bij huis of thuis.

Wilt u meer informatie over mediation? Of liever direct een kennismakingsgesprek afspreken met Cathelijne Nijenhuis? Neem dan vrijblijvend contact op met Cathelijne op 06 – 16612253, of bel bij geen gehoor naar ons secretariaat op 0252 729787. Een mail sturen kan natuurlijk ook.

Scheidingsmediation

Gaat u scheiden? Dan moet er veel geregeld worden. De alimentatie, inboedelverdeling en, als u kinderen heeft, de omgangsregeling en andere zaken die de kinderen aangaan. Het komt allemaal op u af tijdens een scheiding. Deze emotioneel zware periode vraagt dan ook veel van u. Cathelijne Nijenhuis helpt u graag door deze periode heen, en neemt u met een luisterend oor en parate kennis graag bij de hand. Zij begeleidt uw scheiding van begin tot eind.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om te kijken of begeleiding door een scheidingsmediator in Bussum iets voor u kan betekenen beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kost u niets en verplicht u tot niets. Tijdens dit gesprek, dat ongeveer een half uur duurt, kunt u al uw vragen stellen, legt Cathelijne uit wat mediation inhoudt en wat de kosten zijn. Na dit gesprek besluit u of u verder wilt met het mediation traject of niet.

Wat zijn de kosten?

Scheiden met behulp van een mediator hoeft niet duur te zijn. Mediation voor Jou werkt namelijk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Indien u inkomen niet toereikend is komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van de mediation door de Raad voor rechtsbijstand. In dat geval wordt eenmalig een bedrag van € 54 of € 107 in rekening gebracht (inkomensafhankelijk). Een mediationtraject bestaat uit gemiddeld 3 tot 6 gesprekken, die ieder circa 1,5 uur duren. Indien u niet voor subsidie in aanmerking komt, wordt een uurtarief van € 165,- gehanteerd. Voor meer informatie over subsidie kunt u de website van de Raad voor Rechtsbijstand bezoeken: www.rechtsbijstand.nl.

Een afspraak maken met een mediator te Bussum?

Zoekt u een mediator in Bussum en omgeving? Cathelijne Nijenhuis helpt u graag verder. Neemt u gerust contact met haar op om uw vraag te stellen of meteen een kennismakingsgesprek in te plannen contact opnemen. Cathelijne is telefonisch bereikbaar via 06 – 16612253 en via e-mail.

Cathelijne Nijenhuis is mediator sinds 2008 en staat ingeschreven bij de Mediators federatie Nederland, Raad voor Rechtsbijstand en de Nederlandse Mediators Vereniging. Voor meer achtergrondinformatie over Cathelijne Nijenhuis kunt u kijken op Nijenhuis Scheidingsmediation.

Cathelijne Nijenhuis | NIJENHUIS-SCHEIDINGSMEDIATION (nijenhuismediation.com)
Telefoon: 06- 16612253
E-mail: cathelijne@mediationvoorjou.nl | info@nijenhuismediation.com

 

Schuiven naar boven