Mediator Bollenstreek

Bent u op zoek naar een mediator in de regio Bollenstreek? Of wilt u informeren of mediation ook in uw geval inzetbaar is? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou: een laagdrempelige, deskundige mediation praktijk die bemiddelt bij conflicten van uiteenlopende aard. Mediation voor Jou uit de regio Bollenstreek is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u mediation in de Bollenstreek? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou. Mediation voor Jou houdt in:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak maken met onze een van onze mediators in de Bollenstreek? Of heeft u vragen over mediation en onze werkwijze? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Stuur een mail naar info@mediationvoorjou.nl of bel ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in de Bollenstreek graag tijd voor.

Werkwijze van onze mediator in de Bollenstreek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou uit de Bollenstreek, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou uit de Bollenstreek verder te willen, brengen wij vanaf dat moment kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Direct een afspraak maken met een mediator in de regio Bollenstreek?

Wilt u direct een afspraak maken, of liever eerst vrijblijvend bespreken of mediation in de Bollenstreeko ok in uw geval inzetbaar is? Bel dan ons secretariaat op 0252 729787 of vul ons contactformulier in. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in de regio Bollenstreek graag tijd voor.

nmi_logo

Werkwijze

Waarneer u zich bij Mediation voor Jou meldt, voeren wij eerst een kennismakingsgesprek met uw mediator. Soms is het nodig om met partijen afzonderlijk een kennismakingsgesprek te voeren, vaak vormt het eerste half uur van het gezamenlijke gesprek het kennismakingsgesprek. . lees meer
Telefoon: 0620610349
E-mail: info@mediationvoorjou.nl
logo_cetf

Terugbelverzoek

Uw naam (verplicht)

Uw telefoon nummer (verplicht)

[recaptcha]