Mediation voor jou

Mediator echtscheiding in Noordwijk

Gaat u scheiden en zoekt u daarbij hulp? Mediation voor Jou biedt u een deskundige scheidingsmediator Noordwijk. Onze ervaren MfN-registermediators begeleiden uw scheiding vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van het scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook worden de financiën behandeld en alimentatieberekeningen gemaakt en besteden we ruime aandacht aan de rol van de kinderen. Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z.

Wat kan onze scheidingsmediator in Noordwijk voor u betekenen?

 • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
 • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
 • Aandacht voor de wensen en behoeften van het kind
 • Alimentatieberekeningen
 • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
 • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken

Wilt u direct een afspraak in laten plannen met één van onze scheidingsmediators in Noordwijk? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. Ook als u vragen heeft over de mogelijkheden die mediation biedt bij uw echtscheiding. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Noordwijk graag tijd voor vrij.

Mediation Noordwijk

Uw ervaren scheidingsmediator van mediation voor Jou neemt u van A tot Z bij de hand. Van het proces van acceptatie van de scheiding tot en met de aanvraag van het verzoek tot echtscheiding door de advocaat. We begeleiden u bij het maken van duurzame, harmonieuze oplossingen waarmee u uw toekomst verder kunt vormgeven. Dit doet uw mediator voor en met u:

 • Opstellen van ouderschapsplan en omgangsregeling;
 • Verdeling van vermogen en schulden, inboedel en andere bezittingen;
 • Berekenen van Partner- & Kinderalimentatie;
 • Opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Afwikkeling en indiening verzoek tot echtscheiding via de advocaat

Het doel van mediation bij scheiding is het maken van langdurige afspraken waarbij alle betrokkenen zich prettig voelen en waaraan een ieder zich kan houden. Daarbij besteden we in mediation ook ruime aandacht aan de kinderen. Is het ouderschapsplan in overeenstemming met hun wensen en behoeften? We helpen u bij het maken van de omslag van ex-partners naar co-ouders.

Professionele bemiddeling door een ervaren MfN-registermediator in Noordwijk geeft u de zekerheid dat u niets over het hoofd ziet en dat uw scheiding tot in de puntjes wordt verzorgd. Spreekt ons verhaal u aan? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Meer informatie over onze scheidingsmediator

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan onze scheidingsmediator Noordwijk en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en deskundig advies over de mogelijkheden van onze mediator bij echtscheiding in Noordwijk. Bel of mail voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787 / info@mediationvoorjou.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven