Mediator Almere

Bent u op zoek naar een mediator in de regio Almere voor uw echtscheiding? Er komt veel kijken bij het scheiden van twee partners. Er moet veel beslist worden in een korte periode en er vinden grote veranderingen plaats die invloed hebben op het vervolg van uw leven. Beslissingen over de woning, financiën, de verdeling van de inboedel en als u kinderen heeft, dan moet u ook hier goede afspraken over maken. Het is daarom belangrijk en prettig als u hierbij de juiste hulp krijgt van een scheidingsexpert. Mediation Voor Jou biedt u graag begeleiding van A tot Z. Samen kijken we hoe een mediator u het beste in dit proces kan bijstaan door uw mogelijkheden door te nemen en uw wensen daarnaast te leggen. Zo zorgen we er met beide partijen voor dat er duidelijke afspraken gemaakt worden, waar iedereen goed mee verder kan.

Mediation voor Jou biedt u graag de ideale mediator voor ondersteuning bij uw echtscheiding in de regio Almere.

Wat voor kosten komen hierbij kijken?

Het inschakelen van een mediator is goedkoper en vooral ook sneller dan de hulp oproepen van een advocaat. De kosten van mediation zijn echter afhankelijk van uw inkomen. Als uw salaris niet boven de inkomensgrens ligt, dan betaalt u voor onze diensten een totaalbedrag dat varieert van €54,- tot €107,- voor het totale mediationtraject. 

Indien u wél boven de inkomensgrens verdient, betaalt u een bedrag van €165,- per uur excl. btw. Hoewel het geheel afhankelijk is van uw eigen situatie komt het doorgaans veel voor dat er zo’n 3 tot 6 mediationgesprekken plaatsvinden van gemiddeld 1,5 uur om de scheiding in goed overleg af te ronden.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

U kunt gratis en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen met onze mediator. In dit gesprek zal zij al uw vragen beantwoorden en onzekerheden omtrent de regeling van uw echtscheiding wegnemen.

Telefoon

0252-729787

Ervaringen

Schuiven naar boven