Mediation voor jou

Mediator Almere

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Mediator in Almere

Zoekt u een mediator in Almere die u kan begeleiden bij uw echtscheiding? De mediators van Mediaton voor Jou helpen jullie om een goede omgangsregeling, een ouderschapsplan en/of een echtscheidingsconvenant op te stellen. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden, oplossingen en afspraken die voor iedereen haalbaar zijn. Trouwen doe je samen, maar scheiden ook. De scheidingsmediator treedt op als bemiddelaar.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Mediator in Almere met een snelle aanpak

 • Een collectief van mediators te Almere met ieder hun eigen specialisme;
 • Ook familiemediator en scheidingsmediator beschikbaar in Almere
 • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
 • Deskundige, gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediators;
 • Bereikbaar van 8.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds en in het weekend;
 • Korte, overzichtelijke trajecten;
 • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand;
 • Wij zijn ook werkzaam als mediator in de volgende steden: Haarlem, Sassenheim, Leiden, Hilversum en Amsterdam.

Hebben jullie behoefte aan een mediator in Almere, zodat jullie scheiding tot een goed einde wordt gebracht zonder ruzies en gedoe? Maak dan direct een afspraak met een van onze mediators. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Mediators bekijken” shape=”square” color=”info” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mediationvoorjou.nl%2Fover-ons%2F|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Contact opnemen” shape=”square” color=”info” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mediationvoorjou.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Waarom een mediator inzetten bij een scheiding in Almere?

Een echtscheiding alsmede het einde van een geregistreerd partnerschap of samenwonen, brengt vele emoties teweeg en vergt daarnaast ook veel organisatie. Alles verandert en dit zet het gezinsleven vaak op zijn kop. Voor uw scheiding moeten veel besluiten worden genomen.

De wensen van u en uw toekomstige ex-partner kunnen uiteenlopen en samenwerken kan tijdens een scheiding een hele uitdaging zijn. Daarnaast zijn er vaak kinderen bij betrokken. Zij zijn het meest kwetsbaar en soms te jong om hun eigen stem te laten horen. Toch telt hun stem mee. Uw scheidingsmediator zet zich daarom ook voor de kinderen in.

Bespaar tijd, geld en frustatie

Het voordeel van mediation bij een echtscheiding is dat uw mediator in Almere de communicatie op gang brengt en houdt én volledig op de hoogte is van alle aspecten rondom scheiden en uit elkaar gaan. Hiermee kunt u uzelf veel tijd, geld en frustratie besparen. Uw scheidingsmediator helpt u bij het maken van heldere en haalbare afspraken over de kinderen, financiën en toekomst.

Uw scheidingsmediator in Almere

Onze mediators zijn scheidings-experts en communicatie-experts ineen. Ze zijn op de hoogte van de laatste juridische en financiële ontwikkelingen. Daarnaast zijn onze mediators in staat jullie in een veilige en onpartijdige omgeving tot overeenstemming te laten komen. Dus bent u op zoek naar een mediator in Almere die hulp biedt bij een scheiding, dan bent u bij ons op de juiste plek.

Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou voor een mediator in Almere, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt. Als ook wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Contact opnemen” shape=”square” color=”info” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mediationvoorjou.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Gratis kennismakingsgesprek” shape=”square” color=”info” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mediationvoorjou.nl%2Fgratis-kennismakingsgesprek%2F|||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1727″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449160604732{margin-top: 20px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false” ajax=”true”][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1449161394582{background-color: #ffffff !important;}”][vc_single_image image=”1998″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1449161742031{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Geen verplichting

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou verder te willen, brengen wij vanaf dat moment pas kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Mediator in Almere voor uw echtscheiding

Onze mediator uit omgeving Almere zal uw scheiding begeleiden vanaf het eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van een omgangsregeling, ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant, die bij de rechtbank kunnen worden ingediend. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u de volgende diensten aanbieden als mediator in Almere:

 • Begeleiden van uw scheiding, van begin tot eind of van specifieke onderdelen;
 • Oplossen van een conflict dat tijdens of na uw scheiding is ontstaan;
 • Aanpassen van eerder gemaakte afspraken;
 • Alimentatie (her)berekenen;
 • Opstellen van uw echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan;
 • Afspraken afstemmen over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling;
 • Wij besteden altijd aandacht aan de kinderen in de scheidingssituatie. li>

De kosten voor mediation in Almere

Een echtscheiding regelen via onze mediator uit omgeving Almere is sneller en voordeliger dan scheiden via advocaten. Als u niet boven de bepaalde inkomensgrens zit, worden de kosten van mediation door de overheid vergoed. In dat geval betaalt u een totaalbedrag van € 54,- of € 107,- voor het hele traject.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Contact opnemen” shape=”square” color=”info” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mediationvoorjou.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”Gratis kennismakingsgesprek” shape=”square” color=”info” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.mediationvoorjou.nl%2Fgratis-kennismakingsgesprek%2F|||”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Raad voor Rechtsbijstand

Gemiddeld vinden er 3 tot 6 gesprekken plaats. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Indien u boven de inkomensgrens zit, betaalt u een uurprijs van € 165,- ex.btw. Komt een van beiden in aanmerking voor de toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand? Dan betaalt de ander de helft van het uurtarief. Voor meer informatie over de inkomensgrens en het eigen vermogen kijkt u op de website van Raad voor Rechtsbijstand: Rechtsbijstand.nl. Meer informatie over de kosten van mediation in Almere vindt u bij Veelgestelde vragen.

Alimentatie berekenen

Wij maken ook berekeningen voor kinder- en partner alimentatie. Met een realistische kijk op uw inkomsten en uitgaven krijgt u beter zicht op uw toekomstige financiële situatie

Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Als u voor uw scheiding een mediator uit de omgeving van Almere zoekt, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een van onze mediators. Wij staan u graag bij.

[/vc_column_text][vc_column_text][Best4FAQ name=”Mediation”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven