Mediaton bij scheiding in de Bollenstreek

Een echtscheiding is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Ongetwijfeld zit u met een groot aantal vragen, zoals: “Wie blijft er in het huis? “Hoe moeten de financiën worden verdeeld? “en vooral “waar verblijven onze kinderen?”. Mediation voor Jou, de scheidingsmediator in de Bollenstreek, helpt u beiden om de scheiding inzichtelijk te maken. Stap voor stap wordt het hele proces met u doorgesproken met als doel met respect voor elkaar goede en duurzame afspraken te maken. Daarbij besteden we ook ruimschoots aandacht aan de kinderen. Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z. Compleet en voordelig.

Wat kan onze scheidingsmediator in de Bollenstreek voor u betekenen?

  • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
  • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
  • Aandacht voor de wensen en behoeften van de kinderen
  • Alimentatieberekeningen
  • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
  • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken

Wilt u direct een vrijblijvende afspraak in laten plannen voor mediation bij echtscheiding in de Bollenstreek? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. Ook als u nog vragen heeft over mediation en de mogelijkheden bij de echtscheiding. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Bollenstreek graag tijd voor vrij.

Wat houdt mediation bij echtscheiding in de regio Bollenstreek voor u in?

Allereerst zorgen wij ervoor dat de gehele procedure voor u beiden duidelijk is. Wij nemen u van A tot Z bij de hand, van het proces van acceptatie van de scheiding tot en met de aanvraag van het verzoek tot echtscheiding door de advocaat. We begeleiden u bij het maken van duurzame, harmonieuze oplossingen waarmee u uw toekomst verder kunt vormgeven.

Het doel van mediaton bij scheiding is het maken van langdurige afspraken waarbij alle betrokkenen zich prettig voelen en waaraan een ieder zich kan houden. Daarbij besteden we in mediation ook ruime aandacht aan de kinderen. Is het ouderschapsplan in overeenstemming met hun wensen en behoeften? We helpen u bij het maken van de omslag van ex-partners naar co-ouders.

Professionele bemiddeling door een ervaren MfN- registermediator geeft u de zekerheid dat u niets over het hoofd ziet en dat uw scheiding tot in de puntjes wordt verzorgd. Spreekt ons verhaal u aan? Maak dan eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Meer informatie over onze mediator bij echtscheiding in de Bollenstreek?

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan de scheidingsmediator in de Bollenstreek en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en betrouwbaar advies over de inzet van mediaton bij uw echtscheiding in de Bollenstreek.

Bel of mail voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787 / info@mediationvoorjou.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven