Mediation in Leeuwarden

Gaat u scheiden en zoekt u daarbij hulp? Of heeft u een ander conflict waar u mediation voor nodig heeft? Mediation voor Jou biedt u een deskundige scheidingsmediator in uw regio Leeuwarden. Onze ervaren MfN-registermediators begeleiden uw scheiding vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van het scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook worden de financiën behandeld en alimentatieberekeningen gemaakt. Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z. Dus zoekt u mediation Leeuwarden? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Wat kan onze scheidingsmediator in Leeuwarden voor u betekenen?

 • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
 • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
 • Aandacht voor de wensen en behoeften van de kinderen
 • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
 • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken

Wilt u direct een vrijblijvende afspraak in laten plannen bij een mediator voor uw echtscheiding in Leeuwarden? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. Ook als u nog vragen heeft over de mediation en de mogelijkheden bij de echtscheiding, staan wij u graag te woord. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Leeuwarden graag tijd voor vrij.

Betere afspraken met onze mediator

Goede afspraken, die door beide partijen worden gedragen, zijn van groot belang bij een scheiding. Met mediation kunt u tijdens uw echtscheiding grote problemen in de toekomst voorkomen. U maakt, begeleidt door uw mediator, samen de afspraken waar het hele gezin op verder kan bouwen. Een voordeel voor uzelf, uw kinderen en uw naaste omgeving. Uw mediator ziet er op toe dat alle belangrijke onderwerpen aan de orde komen zodat u het overzicht behoudt. Zo kunt u zich concentreren op de zaken die voor u in deze moeilijke periode van belang zijn. Wat word er geregeld met mediation bij scheiding? Hierbij kunt u denken aan:

 • Opstellen van ouderschapsplan en omgangsregeling;
 • Verdeling van vermogen en schulden, inboedel en andere bezittingen;
 • Partner- & Kinderalimentatie;
 • Verdeling van opgebouwde pensioenen
 • Opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Afwikkeling en indiening verzoek tot echtscheiding via de advocaat

Onze mediator bij echtscheiding in Leeuwarden heeft al vele mensen begeleid tijdens de emotioneel zware periode van de scheiding. Scheiden is een pijnlijk en soms moeizaam proces. Uw scheidingsmediator in Leeuwarden begeleidt u en maakt samen met u afspraken waar u mee verder kunt.

Meer informatie over onze scheidingsmediator?

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan de scheidingsmediator in Leeuwarden en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en deskundig advies over mediaton bij echtscheiding in Leeuwarden. Bel of mail voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787 / info@mediationvoorjou.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven