Mediation in Hillegom

Een echtscheiding is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Ongetwijfeld zit u met een groot aantal vragen, zoals: “Wie blijft er in het huis? “Hoe moeten de financiën worden verdeeld? “en vooral “waar verblijven onze kinderen?”. Mediation voor Jou, de scheidingsmediator in Hillegom, helpt u de scheiding inzichtelijk te maken. Stap voor stap wordt het hele proces met u doorgesproken met als doel met respect voor elkaar goede en duurzame afspraken te maken. Daarbij besteden we ook ruimschoots aandacht aan de kinderen. Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z. Compleet en voordelig.

U kunt bij onze mediator bij echtscheiding in Hillegom terecht voor:

  • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
  • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
  • Alimentatieberekeningen
  • Aandacht voor de wensen en behoeften van de kinderen
  • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
  • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken

Wilt u direct een vrijblijvende afspraak in laten plannen bij een mediator voor uw echtscheiding in Hillegom? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. Ook als u vragen heeft over de mogelijkheden van mediation bij echtscheiding. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Hillegom graag tijd voor vrij.

Wat kan mediation voor u betekenen?

Allereerst zorgen wij ervoor dat de gehele procedure voor u beiden duidelijk is. Wij nemen u van A tot Z bij de hand, van het proces van acceptatie van de scheiding tot en met de aanvraag van het verzoek tot echtscheiding door de advocaat. We begeleiden u bij het maken van duurzame, harmonieuze oplossingen waarmee u uw toekomst verder kunt vormgeven.

Het doel van mediaton bij scheiding is het maken van langdurige afspraken waarbij alle betrokkenen zich prettig voelen en waaraan een ieder zich kan houden. Daarbij besteden we in mediation ook ruime aandacht aan de kinderen. Is het ouderschapsplan in overeenstemming met hun wensen en behoeften? We helpen u bij het maken van de omslag van ex-partners naar co-ouders.

Professionele bemiddeling door een ervaren MfN-registermediator geeft u de zekerheid dat u niets over het hoofd ziet en dat uw scheiding tot in de puntjes wordt verzorgd. Spreekt ons verhaal u aan? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Meer informatie over onze mediator bij echtscheiding in Hillegom?

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan de scheidingsmediator in Hillegom en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en degelijk advies over de mogelijkheden van mediation bij echtscheiding in Hillegom.

Bel of mail voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787 / info@mediationvoorjou.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven