Mediator bij (echt-) scheiding in Lelystad

Gaat u scheiden en zoekt u daarbij hulp? Mediation voor Jou biedt u een deskundige scheidingsmediator in Lelystad. Onze ervaren MfN-registermediators begeleiden uw scheiding vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat u besproken en geregeld wilt hebben, tot en met het opstellen van het scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ook de kinderen krijgen een stem in het geheel. Wat zijn hun wensen en behoeften? Uw mediator behandelt tenslotte ook de financiën en maakt de alimentatieberekeningen. Mediation voor Jou verzorgt uw scheiding van A tot Z.

Wat kan onze scheidingsmediator in Lelystad voor u betekenen?

 • Begeleiding bij en afwikkeling van uw scheiding, van A tot Z
 • Begeleiding bij specifieke onderwerpen/problemen
 • Aandacht voor de wensen en behoeften van de kinderen
 • Oplossen van een conflict dat tijdens of na het scheiden is ontstaan
 • Aanpassen/evalueren van eerder gemaakte afspraken

Wilt u direct een afspraak maken voor een gesprek met een van onze scheidingsmediators in Lelystad? Neem dan contact met ons op en bel naar 0252 – 729 787 of stuur een e-mail naar info@mediationvoorjou.nl. Ook als u vragen heeft over mediation en de mogelijkheden bij echtscheiding kunt u ons altijd bellen. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze scheidingsmediator in Lelystad graag tijd voor vrij.

Betere afspraken met mediation bij echtscheiding in Lelystad

Goede afspraken, die door beide partijen worden gedragen, zijn van groot belang bij een scheiding. Met mediation kunt tijdens uw echtscheiding grote problemen in de toekomst voorkomen. U maakt, begeleidt door uw mediator, samen de afspraken waar het hele gezin op verder kan bouwen. Een win-winsituatie voor uzelf, uw kinderen en uw naaste omgeving. Uw mediator bij scheiding ziet er op toe dat alle belangrijke onderwerpen aan de orde komen en u het overzicht behoudt. Zo kunt u zich concentreren op de zaken die voor u in deze moeilijke periode van belang zijn. Bij mediation bij scheiding kunt u denken aan:

 • Opstellen van ouderschapsplan en omgangsregeling;
 • Verdeling van vermogen en schulden, inboedel en andere bezittingen;
 • Partner- & Kinderalimentatie;
 • Verdeling van opgebouwde pensioenen
 • Opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Afwikkeling en indiening verzoek tot echtscheiding via de advocaat

Onze mediator bij echtscheiding in Lelystad heeft al vele mensen begeleid tijdens de emotioneel zware periode van hun scheiding. Scheiden is een pijnlijk en soms moeizaam proces. Uw scheidingsmediator in Lelystad begeleidt u en maakt samen met u afspraken waar u mee verder kunt.

Meer informatie van onze mediator echtscheiding ?

Stel al uw vragen over mediation en echtscheiding aan de scheidingsmediator in Lelystad en bel 0252 – 729 787. Wij geven u graag een eerlijk en degelijk advies over mediator echtscheiding in Lelystad. Bel of mail voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (ook in de avond en het weekend bereikbaar): 0252 729787 / info@mediationvoorjou.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven