Mediation in Zwammerdam

Heeft u ruzie met uw ex-partner over de omgang met de kinderen? Wilt u een ouderschapsplan laten opstellen, waarbij alle betrokkenen zich prettig voelen? Mediation voor Jou uit Zwammerdam helpt partners die uit elkaar willen om dit op een zo goed mogelijke manier te doen. De verdeling van de inboedel, afspraken over de echtelijke woning en de omgangsregeling: het zijn slechts enkele onderwerpen waarbij onze mediator uit Zwammerdam u kan begeleiden. Naast mediation voor (echt)scheidingen zijn wij ook gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners en arbeidsconflicten.

Zoekt u een deskundige MfN- register mediator in Zwammerdam, dan bent u bij Mediation voor Jou verzekerd van:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak maken met onze mediator in Zwammerdam? Of heeft u vragen over mediation of onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een mail naar info@mediationvoorjou.nl of bel ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in de regio Zwammerdam graag tijd voor.

Mediation in Zwammerdam

Als ouders scheiden, dan scheiden de kinderen mee. Daarom besteden de ervaren MfN-register mediators van Mediation voor Jou uit Zwammerdam ruimschoots aandacht voor kinderen van gescheiden ouders. Zo kunnen problemen voortvloeiend uit de scheiding worden voorkomen of sterk verminderd.

Mediation voor Jou, actief in Zwammerdam, begeleidt u bij het oplossen van uw conflict. Dat kunnen problemen zijn die voortkomen uit een scheiding, een conflict met een werkgever of collega, of met een familielid. Onze onafhankelijke MfN- register mediators in Zwammerdam begeleidt u en uw wederpartij naar een oplossing, die voor beide partijen aanvaardbaar is. Deskundig, laagdrempelig en onpartijdig. Mediation voor Jou uit Zwammerdam is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Wat zijn de kosten van onze mediator in Zwammerdam?

De uurprijs van Mediation voor Jou bedraagt €150,- per uur excl. BTW. Ook kan de mediator voor u een toevoeging / subsidie aanvragen bij de Raad van Rechtsbijstand. Wilt u eens informeren of mediation ook in uw situatie inzetbaar is? Neemt u direct contact op met Mediation voor Jou. Mail ons op info@mediationvoorjou.nl of bel naar 0252 – 729787.

Schuiven naar boven