Mediation in Voorhout nodig?

Zoekt u naar een mediator in Voorhout, of bent u nieuwsgierig of mediation oplossing kan bieden voor uw probleem? Mediation is de manier om samen tot een oplossing te komen zonder lange juridische procedures en hoge juridische kosten. Begeleid door onze mediator in Voorhout, lost u samen met de andere partij in gesprek uw conflict op. Mediation voor jou is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een deskundige MfN- register mediator in Voorhout, dan bent u bij Mediation voor Jou verzekerd van:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN- registermediator

Wilt u direct een afspraak maken met onze mediator in Voorhout? Of heeft u vragen over mediation of onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een mail naar info@mediationvoorjou.nl of bel ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in Voorhout graag tijd voor.

Wat kan onze mediator in Voorhout voor u betekenen?

Mediation is breed inzetbaar. U kunt denken aan conflicten als:

  • Een (mogelijke) echtscheiding;
  • Onenigheid met collega’s of ex-partners;
  • Conflict met uw werkgever;
  • Problemen over een erfenis binnen uw familie.

Mediation voor Jou is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en werkzaam in Voorhout. Samen met u gaan wij op zoek naar de kern van en de emoties achter het conflict. Om zo, met respect voor elkaars opvattingen en gevoelens, tot een duurzame en bevredigende oplossing te komen waar u mee verder kunt.

Mediators bij Mediation voor Jou te Voorhout

Mediation voor Jou is een collectief van deskundige MfN- registermediators. Lisette van der Lans is MfN- registermediator en familymediator en legt zich met name toe op familiemediations, waaronder (echt)scheidingen, omgangsregelingen en ouderschapsplannen. De belangrijkste drijfveer van Lisette van der Lans is orde scheppen in de chaos waar mensen zich in een verdrietige situatie als een scheiding vaak in bevinden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mediation in Voorhout? Neem dan direct contact met ons op.

Schuiven naar boven