Uw mediator in Lisse

Heeft u ruzie met uw baas? Of een collega, waarmee de samenwerking niet wil vlotten? Gaat u scheiden en ziet u door de bomen het bos niet meer? Mediation voor Jou uit Lisse bemiddelt bij conflicten van uiteenlopende aard. Zoekt u een ervaren mediator in Lisse, informeert u dan bij Mediation voor Jou naar de mogelijkheden. Mediation voor jou is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een deskundige MfN- register mediator in Lisse, dan bent u bij Mediation voor Jou verzekerd van:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak maken met onze mediator in Lisse? Of heeft u vragen over mediation of onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een mail naar info@mediationvoorjou.nl of bel ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in Lisse graag tijd voor.

Werkwijze van onze mediator in Lisse

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou uit Lisse, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou uit Lisse verder te willen, brengen wij vanaf dat moment kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Wilt u eens vrijblijvend bespreken of mediation in Lisse ook in uw geval inzetbaar is? Bel ons dan op 0252 729787, of stuur een mail naar info@mediationvoorjou.nl.

 Uw geschil oplossen met mediation

Wilt u eens vrijblijvend bespreken of mediation ook in uw geval inzetbaar is? Bel dan ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in regio Lisse graag tijd voor.

Schuiven naar boven