Mediator Leeuwarden

Mediation in Leeuwarden

Wilt u uw leven niet langer laten beheersen door uw conflict? Mediation voor Jou uit Leeuwarden begeleidt u en de andere partij bij het oplossen van uw probleem. Onze mediator in Leeuwarden brengt u (opnieuw) met elkaar in gesprek, leert partijen naar elkaar te luisteren en helpt u bij het bedenken van oplossingen en het nemen van beslissingen. U werkt en denkt zelf actief mee. Mediation voor Jou uit Leeuwarden is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Mediation voor Jou verzekerd u van:

    • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
    • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
    • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
    • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
    • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Een gratis kennismakingsgesprek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou voor een mediator in Leeuwarden, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou verder te willen, brengen wij vanaf dat moment pas kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Wat kunt u verwachten van onze mediator in Leeuwarden?

Wanneer u denkt dat mediation wel eens de oplossing kan zijn voor uw conflict en u woont in de omgeving van Leeuwarden, dan kunt u bij Mediation voor Jou een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou uit Leeuwarden verder te willen, brengen wij vanaf dat moment kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u geen gebruik maken van onze mediator? Geen probleem. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Uw geschil oplossen met behulp van mediation

Mediation voor Jou uit Leeuwarden is een deskundige mediationpraktijk bestaande uit gespecialiseerde MfN- registermediators die u begeleiden bij het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Wilt u eens vrijblijvend bespreken of mediation ook in uw geval inzetbaar is? Vul het contactformulier in, stuur een mail naar info@mediationvoorjou.nl of bel ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in Leeuwarden graag tijd voor.

Voor welke problemen is mediation geschikt?

Mediation voor Jou is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten. Mediation is zeker aan te raden wanneer emotionele en relationele factoren een belangrijke rol spelen. Vragen over onze werkwijze of mogelijkheden? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Hoeveel kost mediation en krijg ik dit vergoed?

Mediation voor Jou werkt met een uur tarief tussen de 165 en 195 euro per uur. In de meeste gevallen betalen de partijen elk de helft van de kosten. Wie deze kosten niet kan opbrengen, kan een subsidie via de rechtsbijstand aanvragen. Wel moet u voor een subsidie in aamerking komen en rekening houden met een eigen bijdrage.

Hoe lang duurt mediation?

In tweederde van de gevallen is mediation binnen zeventien weken afgerond. Per conflict wordt gemiddeld twee tot acht uur overlegd, verspreid over een aantal gesprekken. Een gesprek duurt meestal één tot twee uur. Benieuwd hoe dit traject er voor u specifiek uitziet? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Wat als de andere partij geen mediation wil?

U kunt de andere partij nooit dwingen tot mediation, deelname is vrijwillig. In de praktijk blijkt wel dat te snel wordt gedacht dat de ander ‘wel niet zal willen’. De mediator kan contact opnemen met de andere partij. Na een gesprek wordt bekeken hoe de kansen liggen voor een succesvolle mediation.

Mediation voor Jou

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer