Uw mediator in Groningen

Heeft u een conflict? Gaat u scheiden of wordt uw leven beheerst door een zakelijk geschil? Wanneer u er niet meer uit lijkt te komen, biedt Mediation voor Jou uit Groningen uitkomst. Onze onafhankelijke MfN-register mediators in Groningen e.o. begeleiden u en uw wederpartij naar een oplossing, die voor beide partijen aanvaardbaar is. Deskundig, laagdrempelig en onpartijdig. Mediation voor Jou uit regio Groningen is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een deskundige MfN- register mediator, dan bent u bij Mediation voor Jou verzekerd van:

 • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
 • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
 • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
 • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
 • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak maken met onze mediator in Groningen? Of heeft u vragen over mediation of onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een mail naar info@mediationvoorjou.nl of bel ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in de regio Groningen graag tijd voor.

Een gratis kennismakingsgesprek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou voor een mediator in Hilversem, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou verder te willen, brengen wij vanaf dat moment pas kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Voordelen van onze mediation

Mediation voor Jou is werkzaam in de regio Groningen en bemiddelt bij conflicten in relatie-, familie- en werksfeer. Steeds vaker schakelen mensen de hulp in van een ervaren mediator wanneer er sprake is van een conflict. Mediation biedt u vele voordelen:

 • Mediation is oplossingsgericht, partijen kunnen hun eigen oplossingen voordragen;
 • De informele benadering maakt het proces minder stressvol;
 • Tijd- en kostenbesparend t.o.v. een juridische procedure;
 • U werkt toe naar een constructieve, bevredigende oplossing voor beide partijen;
 • Mediation is inzetbaar bij (echt-)scheiding, arbeidsconflict en vele anderen geschillen.

Hulp bij conflicten

Onze mediator uit de regio Hilversum kan u helpen bij de volgende situaties:

 • Conflicten tussen (ex-)partners
 • Begeleiding van uw echtscheidingen van A tot Z of van specifieke onderdelen
 • Aandacht voor het kind in de echtscheiding d.m.v. samenwerking met kinderpraktijk
 • Afspraken maken over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling
 • Het opstellen van alimentatieberekeningen

Kosten van uw mediator

De kosten van mediation zijn afhankelijk van uw inkomen. Indien u niet boven de inkomensgrens zit worden de kosten door de overheid vergoed. Dan betaalt u een totaalbedrag van €54,- of €107,- voor het gehele proces.

In het geval uw inkomen boven de inkomensgrens komt, betaalt u een uurtarief van €165,- excl. BTW. Hoewel het van tevoren moeilijk te zeggen is hoe lang een mediation duurt, kunt u uitgaan van een gemiddelde van 3 tot 6 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur.

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer