Mediation in Heerenveen

Bent u op zoek naar een mediator in de regio Heerenveen? De MfN- registermediators van Mediation voor Jou begeleiden u bij het oplossen van uw conflict. Dit kan zijn met iemand in uw familie, uw (ex-)partner, collega’s of misschien uw werkgever. Mediation voor Jou uit Heerenveen is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een deskundige MfN- register mediator in Heerenveen, dan bent u bij Mediation voor Jou verzekerd van:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige, ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak maken met onze mediator in Heerenveen? Of heeft u misschien vragen over onze aanpak? Neem dan direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in, of bel naar ons secretariaat op 0252 – 729787. We staan u graag te woord.

Werkwijze van onze mediator

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou uit Heerenveen verder te willen, brengen wij vanaf dat moment kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u geen gebruik maken van onze mediator? Geen probleem. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Kosten mediator

De kosten van mediator in Heerenveen zijn afhankelijk van of u subsidie krijgt. De registermediators van Mediation voor Jou zijn ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en mogen zodoende op basis van een toevoeging/subsidie mediations uitvoeren. De kosten van een mediator in Heerenveen bedragen:

  • een eenmalige eigen bijdrage van € 53,00 p.p. of € 105,00 p.p. (inkomensafhankelijk).
  • eenmalige griffiekosten van € 39,50 p.p..

Uw mediator vraagt voor u de toevoeging aan. Kijk hier voor meer informatie over subsidie/toevoeging. Indien een toevoeging/subsidie niet mogelijk is, kost de mediation € 160,00 per uur exclusief BTW. Indien één van partijen recht heeft op een toevoeging, betaalt de andere partij de helft van het genoemde uurtarief.

Direct een afspraak maken met onze mediator?

Heeft u onenigheid met een collega of uw werkgever? Of een conflict in de familiekring? Mediation voor Jou, uit de regio Heerenveen, begeleidt u naar een voor alle partijen bevredigende oplossing van het probleem. Wilt u eens vrijblijvend bespreken of mediation ook in uw situatie inzetbaar is? Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in Heerenveen graag tijd voor. Vult u a.u.b. hier ons contactformulier in.

Schuiven naar boven