Mediatior Haarlem

Mediator in Haarlem

Op zoek naar een mediator in Haarlem of omgeving? Wilt u uw leven niet langer laten beheersen door uw conflict? Probeer er samen met de andere partij uit te komen in mediation. Mediation voor Jou begeleidt u en de andere partij bij het oplossen van uw probleem.

Een mediator in Haarlem is inzetbaar bij een scheiding, zakelijk conflict, familieruzie, arbeidsgeschil of een ruzie met de buurman. Onze mediators hebben diverse specialisaties.

“Uw mediator in Haarlem begeleidt u door uw scheiding heen”

Deskundige en gespecialiseerd MfN mediator in Haarlem

  • Een collectief van mediators te Haarlem met ieder hun eigen specialisme;
  • Een mediator in Haarlem biedt hulp bij een echtscheiding;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige, gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediators;
  • Bereikbaarheid van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend;
  • Korte, overzichtelijke trajecten;
  • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand;
  • Wij zijn ook werkzaam als mediator in de volgende plaatsen: Groningen, Leeuwarden en Amsterdam.

Wilt u direct gebruik maken van de diensten van onze mediator te Haarlem? Of heeft u vragen over onze werkwijze of kosten? Neem dan direct contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.

Bedenk een oplossing en neem een beslissing

Onze mediators brengen jullie (opnieuw) met elkaar in gesprek, leren jullie naar elkaar te luisteren en helpen jullie bij het bedenken van oplossingen en het nemen van beslissingen. U werkt en denkt zelf actief mee. Mediation voor Jou is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou voor een mediator in Haarlem, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Wij brengen geen kosten in rekening

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou verder te willen, brengen wij vanaf dat moment pas kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem! Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Waarom een mediator in Haarlem inschakelen?

Soms komt het voor dat mensen in situaties verzeild raken waar zij zonder hulp van buitenaf geen oplossing voor weten te vinden. Het conflict wordt te groot, partijen blijven vasthouden aan hun eigen standpunten en hebben vooral oog voor hun eigen ideeën en belangen.

Het wordt steeds moeilijker naar de ander te luisteren. Hoe groter het conflict wordt, hoe meer het uw leven kan gaan beheersen. Met als gevolg angst, woede, stress en onzekerheid. U kunt zich dan zeer machteloos voelen.

Harmonie in plaats van strijd

Toch is er in de meeste gevallen echt een oplossing te vinden. Met hulp van een mediator in Haarlem kunt u kiezen voor harmonie in plaats van strijd. Met elkaar zoeken we uit welke emoties en problemen aan de basis van het conflict liggen. Ook worden diepere behoeftes besproken.

Weer begrip en respect voor elkaar

Door middel van mediation raken beide partijen weer met elkaar in gesprek en verkrijgen zij inzicht in de situatie en gevoelens van de ander. Begrip en respect voor elkaars opvattingen kunnen uiteindelijk leiden tot het vinden van een oplossing die duurzaam is en waar beide partijen mee kunnen leven. Een ervaren mediator in Haarlem helpt u het conflict achter u te laten.

Mediator in Haarlem inzetten bij een scheiding

Bij een echtscheiding horen veel zaken afgehandeld te worden: een omgangsregeling voor de kinderen, alimentatie, ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant. Als jullie het niet eens kunnen worden over de afspraken is het verstandig om een mediator in te schakelen. Een mediator in Haarlem zorgt voor een soepel verloop van jullie scheiding. Zodat jullie weer door één deur kunnen en de kinderen niet de dupe worden.

Uw mediator in Haarlem begeleidt uw scheiding op neutrale en onpartijdige wijze. Voor een haalbare en acceptabele oplossing wordt er van u verwacht dat u zelf actief mee zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. Uw mediator zal u begeleiden en uiteindelijk neemt u samen de beslissingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Benieuwd wat een mediator in Haarlem voor u kan betekenen bij uw echtscheiding? Wilt u eens informeren of mediation ook in uw situatie inzetbaar is? Neemt u dan direct vrijblijvend contact op met Mediation voor Jou.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze mediators. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Schuiven naar boven