Mediation voor jou

Mediation in Drachten nodig?

Zoekt u naar een mediator in Drachten, of bent u benieuwd of mediation wellicht uitkomst biedt voor uw probleem? Met mediation komt u samen tot een oplossing zonder lange juridische procedures en hoge juridische kosten. De ervaren en deskundige mediators van Mediation Drachten brengen partijen opnieuw met elkaar in gesprek. U lost, onder begeleiding van de mediator, samen met de andere partij uw conflict op. Mediation voor jou uit Drachten is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een deskundige MfN-register mediator in Drachten, dan bent u bij Mediation voor Jou verzekerd van:

 • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
 • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
 • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
 • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
 • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak plannen met onze mediator in Drachten? Of heeft u misschien vragen over mediation? Neem dan direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in, of bel naar ons secretariaat op 0252 – 729787.

Wat kan onze mediator voor u betekenen?

Een mediator kan u tot hulp zijn wanneer u een conflict heeft en voornemens bent dit in gesprek met de andere partij op te lossen, zonder de tussenkomst van een advocaat en/of rechter. U kunt hierbij denken aan conflicten zoals:

 • Een (mogelijke) (echt)scheiding;
 • Onenigheid met collega’s of ex-partners;
 • Conflict met uw werkgever;
 • Problemen over een erfenis binnen uw familie.

Kosten mediation

De kosten van mediator in Drachten zijn afhankelijk van of u subsidie krijgt. De registermediators van Mediation voor Jou zijn ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en mogen zodoende op basis van een toevoeging/subsidie mediations uitvoeren. De kosten van een mediator in Drachten bedragen:

 • een eenmalige eigen bijdrage van € 53,00 p.p. of € 105,00 p.p. (inkomensafhankelijk).
 • eenmalige griffiekosten van € 39,50 p.p..

Uw mediator vraagt voor u de toevoeging aan. Kijk hier voor meer informatie over subsidie/toevoeging. Indien een toevoeging/subsidie niet mogelijk is, kost de mediation € 160,00 per uur exclusief BTW. Indien één van partijen recht heeft op een toevoeging, betaalt de andere partij de helft van het genoemde uurtarief.

Mediators bij Mediation voor Jou

Mediation voor Jou is een collectief voor mediators. Een van hen is Anneke van Teijlingen. Zij is MfN- registermediator, Familymediator en Crossbordermediator. Zij vindt het een uitdaging om mensen te begeleiden in het vinden van de oplossing, die het beste past en legt zich met name toe op internationale familiezaken, waaronder (echt)scheidingen, omgangsregelingen en ouderschapsplannen. De belangrijkste drijfveer van Anneke van Teijlingen is mediation zo bereikbaar en laagdrempelig te maken als mogelijk. Mediation moet voor iedereen toegankelijk zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Mediation door Mediation voor Jou? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Schuiven naar boven