Lisette van der Lans

Lisette van der Lans is MfN- registermediator, Familiemediator en Arbeidsmediator. Zij is sinds 2011 werkzaam als mediator en heeft sindsdien vele gezinnen in echtscheiding begeleid en bemiddeld bij vele verstoorde arbeidsrelaties. Mediation kan je leren, maar je moet vooral mediator ‘zijn’. En dat is Lisette. Zij is invoelend en kan goed luisteren, maar houdt altijd de grote lijnen in de gaten. Zo begeleidt Lisette mensen door een moeilijke en ingewikkelde situatie heen. Zij besteedt veel aandacht aan veiligheid en vertrouwelijkheid en creëert zo een sfeer waarin partijen opnieuw met elkaar in contact kunnen komen en naar elkaar leren luisteren.

Waar werkt Lisette?

Lisette van der Lans is werkzaam in Zuid-Holland en Noord-Holland, van Den Haag tot Alkmaar. Haar hoofdkantoor staat in Sassenheim en zij huurt spreekruimtes in diverse plaatsen in het land.

Amsterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Lisse, Sassenheim, Noordwijk, Katwijk.

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

(Echt) scheiding

Lisette is gespecialiseerd in Familierecht mediation. Stellen die uit elkaar gaan kunnen bij haar terecht voor de uitwerking en afwikkeling van hun scheiding. Onder het motto ‘Trouwen doe je samen, maar scheiden ook’ is het Lisette’s streven haar cliënten door middel van mediation tot een bevredigende en uitvoerbare oplossing te laten komen. Daarbij komt de zakelijke en financiële kant aan bod, waaronder de alimentatieberekeningen en de verdeling van het vermogen of de schulden, en wordt er ook aandacht besteed aan de emotionele kant van uw verhaal. En natuurlijk worden de kinderen daarbij niet vergeten. Zij hebben speciale aandacht nodig in deze voor hun vaak zo verwarrende periode van hun leven. Mediation voor Jou werkt samen met Kinderpraktijk Vota, om de kinderen, als u dat wilt, de begeleiding te geven die ze nu nodig hebben. Lisette werkt op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Lees hier of u in aanmerking komt voor een subsidie (toevoeging). Komt u niet in aanmerking, dan bedraagt het uurtarief voor particulieren € 165,- ex btw. Komt één van beiden in aanmerking voor een subsidie, dan betaalt de ander de helft van het uurtarief. U kunt hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met Lisette of bel Lisette op 06 48569460.

Arbeidsconflict

Lisette is ook gespecialiseerd in Arbeidsrecht mediation, wat inhoudt dat zij werkgevers en werknemers of collega’s onderling begeleidt wanneer zij zich in een conflict met elkaar bevinden. Een probleem of ruzie op de werkvloer kan grote gevolgen helpen. Slapeloze nachten, met tegenzin naar het werk gaan en uiteindelijk ziekteverzuim zijn veel voorkomende gevolgen. Wanneer de partijen in een vroeg stadium met elkaar om de tafel gaan, bespaart dat veel tijd en ook geld. Lisette zal in een persoonlijk intakegesprek met u eerst naar uw kant van het verhaal luisteren. Pas als zij beide partijen heeft gesproken, vindt een plenair gesprek plaats. Op een locatie die voor u allebei prettig is. Samen om de tafel gaan om naar een oplossing te zoeken is soms niet makkelijk. En toch wil iedereen hetzelfde: het eens worden met elkaar. Een einde maken aan het conflict. Lisette zet zich de volle 100 % in om de vastgelopen communicatie tussen de beide partijen om te zetten in vruchtbaar overleg. Rekening houdend met elkaars en de eigen belangen kunnen zo nieuwe inzichten ontstaan en uiteindelijk ook goede afspraken gemaakt worden. Soms om de arbeidsrelatie op een zo positief mogelijke manier te beëindigen, en soms om de relatie met de nodige aanpassingen voort te kunnen zetten. Het uurtarief voor arbeidsmediation bedraagt € 195,-. Desgewenst kan ook een pakketprijs afgesproken worden. Wilt u overleggen met Lisette van der Lans of liever meteen een afspraak maken, bel haar dan op 06 48569460 en stuur een mail.

Schuiven naar boven