Informatieavond traineeship Mediation voor Jou

Informatieavond traineeship Mediation voor Jou

Mediation voor Jou biedt startende mediators in een traineeship de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en te werken aan hun beroepsontwikkeling. 

Loop mee met ervaren mediators

Gedurende tien maanden loopt de mediator mee met de ervaren mediators van Mediation voor Jou. Het traineeship bestaat, naast het volgen van meerdere mediationtrajecten, uit tien intervisie avonden, drie supervisiegesprekken en bij gelegenheid een workshop/thema avond waaraan PE- punten zijn verbonden. Cliënten kunnen rekenen op zorgvuldige dienstverlening; de startende mediators worden altijd intensief begeleid door de ervaren mediators. Van tevoren zal aan cliënten worden gevraagd of zij bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een trainee.

Kom langs op de informatie avond

Ben jij startende mediator en heb je interesse in het volgen van het traineeship? Kom dan zeker langs op onze informatieavond op 24 november. Dan leggen we je alles uit over de kosten, selectieprocedure en wat je nog meer moet weten. Ook krijg je de kans om collega’s te ontmoeten en al jouw vragen te stellen. Geef je op via een mail naar info@mediationvoorjou.nl.

24 november 19.00-21.00 uur
H. Knoopstraat 1 (de molenstomp)
Sassenheim
Parkeren kan gratis en voor de deur.

Graag tot ziens op 24 november!

Informatieavond traineeship Mediation voor Jou
Schuiven naar boven