Echtscheidingsmediation

Uw partner en u hebben besloten uit elkaar te gaan. U bent bereid naar elkaar te luisteren en in staat om samen afspraken te maken, maar u kunt ook wel ook wat hulp bij de afwikkeling van uw scheiding gebruiken. Een echtscheidingsmediator kan u daar goed bij helpen.

Uw scheidingsmediator helpt u om, in gesprek met elkaar, goede afspraken te maken bij het uit elkaar gaan. Uw mediator helpt u om samen een ouderschapsplan te maken waarin alle afspraken over de kinderen zijn vastgelegd. Ook wordt er een echtscheidingsconvenant, of een convenant verbreking samenleving, opgesteld waarin de huwelijksgemeenschap wordt verdeeld. Wie blijft er in het huis wonen? Wat gebeurt er met de gezamenlijke bankrekeningen? Hoe worden de pensioenen verdeeld? Daarnaast zal uw mediator aan de hand van alimentatieberekeningen met u bespreken hoe hoog de kinder- en eventuele partneralimentatie zal worden.

Wilt u m weten wat een echtscheidingsmediator van Mediation voor Jou voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een gratis kennismakingsgesprek aan! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0252-729787, of vul het contactformulier in. We nemen binnen enkele uren contact met u op.

Een echtscheidingsmediator van Mediation voor Jou

Bij Mediation voor Jou wordt u begeleid door een ervaren MfN-registermediator, die al vele stellen heeft geholpen bij het afwikkelen van hun scheiding. De echtscheidingsmediator treedt op als bemiddelaar en behartigt uw beider belangen. Een onafhankelijke derde dus, die tussen u en uw partner bemiddelt, met u meedenkt en helpt om samen tot constructieve afspraken te komen.

De gespecialiseerde en zeer ervaren Familiemediators van Mediation voor Jou staan u bij in de emotionele in vaak ook verwarrende periode van uw scheiding. Wij regelen alles van A tot Z en brengen alle afspraken die u samen maakt nauwkeurig in kaart. Van de omgangsregeling tot de kinderalimentatie en van de boedelverdeling tot aan uw pensioenen. Vervolgens worden uw ouderschapsplan, convenant en alimentatieberekeningen aangeleverd bij de advocaat die de echtscheiding indient. U heeft hier zelf geen omkijken naar. U wordt netjes op de hoogte gehouden van het verder verloop van uw echtscheiding.

Waarom kiezen voor een echtscheidingsmediator?

Mediation voor Jou is een collectief van mediators die gespecialiseerd en ervaren zijn in de begelding van stellen in een scheiding en andere familieconflicten. De mediators zijn deskundig, neutraal en onpartijdig. Met de juiste scheidingsmediator die u bijstaat in dit proces, kunt u een moeilijke periode net een stukje makkelijker voor uzelf maken. Het mediationtraject verloopt overzichtelijk en zo snel als u dat wilt. Mediation voor Jou is rechtsbijstand hulpverlener. Voldoet u aan de voorwaarden, dan ontvangt u voor het mediationtraject een subsidie. Uw eenmalige eigen bijdrage bedraagt 53,- of 105,- euro (in 2018). Afspraken kunnen ook buiten kantoortijden worden gemaakt en als u dat wilt, komt uw mediator zelfs aan huis. Gun uzelf een ervaren scheidingsmediator. Dat biedt u vele voordelen:

  • Uw mediator is gespecialiseerde en ervaren (MfN-registermediator)s
  • Uw mediator is zowel ’s ochtends, ’s avonds als in het weekend bereikbaar
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Luisterend oor en persoonlijke aandacht voor beide partijen
  • uw mediator ontzorgt
  • Veel aandacht voor kinderen in de echtscheidingssituaties
  • Laagdrempelige aanpak
  • Korte trajecten
  • Mogelijkheid van subsidie

Meer weten? Neem gerust contact op!

Overweegt u te gaan scheiden en zou u graag de hulp inroepen van een ervaren echtscheidingsmediator? Kunt u wel wat hulp bij uw scheiding gebruiken? De mediators van Mediation voor Jou helpen u graag verder. Vraag gerust een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. U kunt daarvoor contact opnemen via het online contactformulier, of door te bellen naar 0252 729787.

Schuiven naar boven