De franchiseformule van Mediation voor Jou

Bent u MfN- registermediator met (ambitie tot) RvR- registratie en zoekt u aansluiting bij een praktijk? Mediation voor Jou biedt franchisenemers de gelegenheid om in hun eigen regio onderdeel te worden van onze praktijk. Wij bieden plek aan mediators uit een regio tot 250.000 inwoners en werven uw klanten middels een op uw regio gerichte internetcampagne. U voert de mediations uit tegen het vastgestelde uurtarief.

Franchisenemer worden bij Mediation voor Jou betekent voor u:

  • U wordt gesteund door een grote ervaren organisatie;
  • U bent onderdeel van een sterk merk;
  • U volgt intervisie en supervisie;
  • Wij bezoeken uw bedrijf en kijken met u mee;
  • De inzet van een op uw regio gerichte internetcampagne;
  • Een grotere klantenkring.

Graag verkennen wij met u de mogelijkheden van het franchisenemer worden bij Mediation voor Jou. Vul het contactformulier in of bel naar ons secretariaat op 0252 – 729787.

Waarom franchisenemer worden bij Mediation voor Jou?

Mediation voor Jou is werkzaam in (delen van) de Randstad, Groningen en Friesland. Wij zijn een ervaren praktijk die laagdrempelige mediation, voornamelijk (echt-) scheidingen, biedt aan alle mensen, ongeacht hun portemonnee. Wij zoeken MfN-registermediators met (ambitie tot) RvR- registratie om ons werkgebied mee uit te breiden. Mediators met verschillende expertise en passie voor het vak die zich net als wij met hart en ziel inzetten voor onze cliënten. Door de bundeling van kwaliteiten en de onderlinge samenwerking tussen de mediators kan Mediation voor Jou in elke regio van Nederland en voor elk conflict de juiste mediator inzetten.

Wat kost franchisenemer worden bij Mediation voor Jou?

Mediation voor Jou vraagt een maandelijkse bijdrage voor kantoorkosten, de internetcampagne en de begeleiding/ondersteuning. Daarnaast rekenen wij een eenmalige instapfee.Bent u MfN- registermediator met (ambitie tot) RvR- registratie en zoekt u aansluiting bij een praktijk? Vul het contactformulier in of bel naar ons secretariaat op 0252 – 729787. We ontvangen u graag bij ons op kantoor om samen met u de mogelijkheden te verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven