Overige rechtsgebieden

overig_factOnenigheid met de buurman over een overhangende boom? Strijd met de gemeente over een vergunning? Problemen over de erfenis? Grote kans dat u eruit komt met mediation.

Conflicten, van welke aard dan ook, zijn niet prettig. Het liefst wilt u er zo snel mogelijk vanaf. Soms wilt u de relatie met de andere partij behouden. Of deze juist op een goede, nette manier afsluiten. Vaak zijn de gemoederen al zo hoog opgelopen dat standpunten zijn verhard. Van luisteren naar elkaar en begrip opbrengen voor elkaar, is geen sprake meer. Het is dan voor alle betrokken partijen heel moeilijk om nog een oplossing te kunnen vinden.

Mediation voor Jou bemiddelt in conflicten van uiteenlopende aard. Samen met u gaan we op zoek naar de kern van en de emoties achter het conflict. We onderzoeken de diepere behoeften bij alle partijen. Mediation zorgt ervoor dat partijen weer met elkaar in gesprek komen, naar elkaar leren luisteren en zo met respect voor elkaars opvattingen en gevoelens tot een voor beide partijen bevredigende, duurzame oplossing kunnen komen. Wilt u vrijblijvend informeren of mediation ook in uw conflict inzetbaar is? Neem dan een kijkje bij de Veelgestelde vragen (FAQ), bel naar 0252 729797 of stuur ons een bericht.

Schuiven naar boven