Conflict oplossen

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Mediation bij ieder conflict

Omdat vechten altijd nog kan.

Mediation kan ingezet worden als eerste stap bij (hoog oplopende) conflicten. De gang naar de rechtbank kan tenslotte altijd nog. En juist bij mediation blijf je zelf bepalen wat er gebeurt; er is geen rechter of ander die voor jou bepaalt.

Mediation biedt je de kans om de relatie te behouden met de andere partij. Wat heel fijn kan zijn, als je samen kinderen hebt of familie bent bijvoorbeeld, of als je de arbeidsrelatie wil behouden. Maar ook als je elkaar nooit meer zult zien, kun je de relatie op een nette manier afronden en kun je via mediation tot een bevredigende en duurzame oplossing komen. Zodat er ruimte komt voor een nieuw begin.

Gericht op resultaat met oog voor emotie

Waar mag u op rekenen bij uw mediator in Elburg?[/vc_column_text][vc_column_text]

  1. Vertrouwelijkheid;
  2. Neutraliteit en onpartijdigheid;
  3. Luisteren zonder oordeel;
  4. Het beste resultaat voor u allebei;
  5. Voortvarende en accurate aanpak;

Dit, gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, veel levens- en werkervaring en een gedegen mediationopleiding, stelt ons in staat u te helpen bij het vinden van een oplossing voor uw conflict.

Als uw mediator in Elburg is het onze missie u op een persoonlijke en professionele manier door uw conflict heen te loodsen. Ieder conflict roept emoties op. Soms wil het niet meer lukken om rationeel naar het onderwerp van discussie te kijken. Ons doel is om u te helpen uw conflict op te lossen door ruimte te geven aan de emotie, maar altijd gericht op het resultaat.

Uit eigen ervaring weten wij waar u tegenaan kunt lopen in een conflictsituatie. Gestructureerd en altijd met een menselijk oog helpt zij u de oplossing te vinden waar u in de toekomst op kunt bouwen.

Kosten en proces mediation bij scheiding in Elburg en omstreken

Scheiden via onze mediator in Elburg en omstreken kan snel en voordelig. Blijft u onder de inkomensgrens, dan worden de kosten van de mediation door de Raad voor Rechtsbijstand vergoed. In dat geval betaalt u een totaalbedrag van € 53,- of € 105,- voor het hele traject.

Doorgaans vinden er 3 tot 6 gesprekken plaats. Een gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. Komt u niet in aanmerking voor een toevoeging, dan bedraagt de uurprijs € 160,- ex BTW. Voor informatie over de inkomensgrens en het eigen vermogen kijkt u op de website van Raad voor Rechtsbijstand: Rechtsbijstand.nl. Meer informatie over de kosten van mediation vindt u op onze site bij Veelgestelde vragen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw mediator uit Elburg en omgeving

Als u voor uw scheiding een mediator uit de omgeving van Elburg zoekt, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. U kunt ons ook discreet een vraag stellen; u krijgt dan binnen 24 uur antwoord.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

[contact-form-7 id=”2143″ title=”Kennismakingsgesprek Marit”][/vc_column_text][vc_column_text]

Stel HIER discreet uw vraag.
U heeft binnen 24 uur antwoord.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven