Co-mediation

CO-MEDIATION VOOR JOU

Wil je als startende mediator kwaliteit bieden?
Wil je zeker weten dat de mediation die je uitvoert, voldoet aan de eisen van de MfN?
Wil je bouwen aan je bedrijf en ondertussen ervaring op doen?
Wil je ook cliënten die financieel moeilijk zitten kunnen helpen?
Dan biedt Co-Mediation voor Jou je alle kansen!

Onze mediationpraktijk heeft als doelstellingen het bieden van goede en bereikbare mediation en het bieden van kansen aan mediators. Wij willen dat talentvolle mediators de kans krijgen om hun eigen stijl te ontwikkelen, hun eigen praktijk op te zetten en hun eigen keuzes te maken zonder verlies van kwaliteit. Daarnaast willen wij dat mensen die zich wenden tot een mediator, verzekerd zijn van een mediator die weet waar hij of zij mee bezig is.

Daarom hebben wij Co-Mediation voor Jou opgericht. Binnen Mediation voor Jou werken mediators met uiteenlopende specialisaties: arbeid, familie, echtscheiding, zakelijke conflicten en civielrechtelijke conflicten. Voor bijna elke mediation hebben wij een geschikte co- mediator.

Dankzij ons brede netwerk van MfN- mediators zijn wij in staat in het hele land co- mediators aan te kunnen bieden. Zelf zijn wij werkzaam in Noord- en Zuid- Holland, Flevoland, Utrecht, Drenthe, Friesland en Groningen. Ben jij een enthousiaste ervaren mediator die op toevoeging mag werken en kom je uit Gelderland Overijssel, Brabant, Zeeland of Limburg? Stuur ons dan even een berichtje. We komen graag met je in contact.

Neem hier contact met ons op of bel naar 0252 729797.

Hoe werken wij?

De mediators van Mediation voor Jou schuiven aan bij jouw mediation. Als co- mediator passen we ons aan jouw stijl en bedrijfsvoering aan en varen we ‘onder jouw vlag’. Wij zijn minimaal een half uur van tevoren bij jou om samen de gang van zaken door te nemen. Na afloop van de mediation nemen we samen het verloop door. Wij helpen zo nodig met het opstellen van de overeenkomst. Uiteraard tekenen we mee op de mediationovereenkomst.

Wij factureren jou de helft van je uurtarief, met een ruime gelegenheid tot betalen, zodat je kunt wachten tot de cliënt jou heeft betaald. Voor reistijd langer dan 20 minuten rekenen wij een gereduceerd tarief. Indien cliënten recht hebben op een toevoeging, kunnen aparte afspraken worden gemaakt. Ben je zelf nog niet bij de Raad van Rechtsbijstand ingeschreven, dan vragen wij de toevoeging aan.

Neem hier contact met ons op of bel naar 0252 729797.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven