Arbeidsconflict

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Arbeidsconflict

Als mediator bemiddelt Mediation voor Jou bij arbeidsconflicten. Als uw mediator in Elburg is het onze missie u op een persoonlijke en professionele manier door uw conflict heen te loodsen. Ieder conflict roept emoties op. Soms wil het niet meer lukken om rationeel of zakelijk naar het onderwerp van discussie te kijken. Ons doel is om u te helpen uw conflict op te lossen door ruimte te geven aan de emotie, maar altijd gericht op het resultaat.

[/vc_column_text][vc_column_text]Uit eigen ervaring weten wij waar u tegenaan kunt lopen bij conflicten op de werkvloer, met name bij de overheid, ICT- of informatiemanagement omgevingen. Gestructureerd en altijd met een menselijk oog helpt zij u de oplossing te vinden waar u in de toekomst op kunt bouwen.

Gericht op resultaat met oog voor emotie

Waar mag u op rekenen bij uw mediator bij arbeidsconflicten in Elburg?

  1. Vertrouwelijkheid;
  2. Neutraliteit en onpartijdigheid;
  3. Luisteren zonder oordeel;
  4. Het beste resultaat voor u allebei;
  5. Voortvarende en accurate aanpak;

Dit, gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, veel levens- en werkervaring en een gedegen mediationopleiding, stellen wij in staat u te helpen bij het vinden van een oplossing voor uw conflict.

Kosten en proces mediation bij arbeidsconflicten in Elburg en omstreken

We starten met een kennismakingsgesprek van een uur met beide partijen. Daarna volgt een plenaire sessie van twee uur. Soms is het nodig dan nog één of meer gesprekken van maximaal twee uur te voeren. Het uurtarief € 160,- ex BTW. Meer informatie over de kosten van mediation vindt u op onze site bij Veelgestelde vragen.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw mediator uit Elburg en omgeving

Als u voor uw arbeidsconflict een mediator uit de omgeving van Elburg zoekt, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. U kunt ons ook discreet een vraag stellen; u krijgt dan binnen 24 uur antwoord.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

[contact-form-7 id=”2143″ title=”Kennismakingsgesprek Marit”][/vc_column_text][vc_column_text]

Stel HIER discreet uw vraag.
U heeft binnen 24 uur antwoord.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Schuiven naar boven