Mediator Hoofddorp

Bent u op zoek naar een mediator in Hoofddorp of omgeving? Maak kennis met Mediation voor Jou, een collectief van mediators die mensen bijstaan met hun conflicten. Lily Dekker is uw aangewezen mediator in Hoofddorp. Zij begeleidt u en uw wederpartij naar een constructieve oplossing van uw conflict. Ze is ervan overtuigd dat wanneer mensen meer inspiratie uit zichzelf, het (samen-)leven en (samen-)werken weten te halen, dit bijdraagt aan een harmonieuze leefomgeving. En dat begint – ‘schijnbaar’ heel simpel – bij optimale interacties tussen mensen.

Als mediator in Hoofddorp is Lily uitstekend in staat om adequaat en concreet met deze lastige problematiek om te gaan:

  • Gespecialiseerde en ervaren MfN-registermediator
  • Bereikbaar zowel in de ochtend, avond als in het weekend
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Luisterend oor voor beide partijen
  • Extra aandacht voor kinderen bij echtscheidingen
  • Laagdrempelige aanpak

Meer weten over wat een mediator in omgeving Hoofddorp voor uw conflict kan betekenen? Bent u benieuwd naar de werkwijze? Informeer gerust verder door contact op te nemen via 0252 – 729787 of het contactformulier.

Een ervaren en gespecialiseerde mediator in Alpen aan den Rijn

Wanneer u zich wendt tot Lily Dekker als mediatior in Hoofddorp, krijgt u te maken met een rustige, evenwichtige en gedegen persoonlijkheid met veel levens- en werkervaring. Met haar enthousiaste en persoonlijke drive draagt ze dan ook bij aan de doelstellingen en uitgangspunten van Mediation voor Jou.

Inhoudelijk weet Lily Dekker het mediationproces, de onderlinge communicatie en de onderhandelingen tussen partijen optimaal te begeleiden. In een bemiddelingsproces waarbij kinderen zijn betrokken, kijkt Lily bovenal naar hun belangen. De persoonlijke drive van Lily is dat zij wil bijdragen aan een prettiger samenleving.

Mediation voor een duurzame oplossing

Soms raken partijen in een conflict verwikkeld waarbij ze beide niet in willen geven. Partijen zijn niet bereid hun belangen en opvattingen iets te versoepelen, waardoor er geen schot meer zit in de voortgang. Het conflict blijft onopgelost en zorgt voor woede, frustratie, onzekerheid en angst. De emoties die bij het conflict komen kijken blijven oplopen en er is geen oplossing in het zicht. Misschien voelt het wel alsof die oplossing er niet meer gaat komen. Door middel van mediation kan die oplossing juist wel boven water gehaald worden. Een onpartijdige en neutrale mediator te Hoofddorp staat beide partijen bij. Er wordt gezocht naar de kern van het conflict. Waar ligt het probleem? Hoe voelen beide partijen zich erbij? Zitten er bepaalde emoties achter? Deze openbaringen vergroten aan beide kanten het respect en begrip voor elkaars opvattingen en belangen. Vanuit die positie kan vervolgens op zoek gegaan worden naar een duurzame oplossing die voor beide partijen te accepteren is. Een mediator begeleidt dit hele proces.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Zijn u en uw wederpartij geïnteresseerd in het oplossen van uw conflict met hulp van een mediator in Hoofddorp? Informeer dan gerust verder naar de mogelijkheden!

Schuiven naar boven